Plešec - Čokoladna lizika Zajček

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatična čokoladna lizika Zajček je narejena za vse otroke (in odrasle, ki so otroci v svojem srcu). Izvirno, sladko in igrivo darilo je primerno za vse priložnosti. Privoščite si ročno izdelano liziko iz mlečne čokolade in se prepustite otroškemu smehu.

  Brez umetnih barvil!

  *Neto količina: 16 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Čokoladna lizika Zajček

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med le-temi se nahaja tudi kolekcija simpatičnih čokoladnih lizik najrazličnejših oblik.

  Čokoladnica lizika Zajček je okusna lizika v obliki zajca. Narejena je za vse ljubitelje mlečne čokolade, še posebej pa so nad njim veseli vsi otroci in mlajši čokoholiki, ki obožujejo živali. Privoščite svojim otrokom le najboljše in jih posladkajte s čokoladno liziko Zajček. Lizika je še posebej priljubljena v času Velikonočnih praznikov. Čudovito sladko velikonočno darilce!

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Izvirno in okusno darilce
  • Primerno za različne priložnosti in vse generacije
  • Brez umetnih barvil
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, mlečna čokolada, sladko darilo, plešec, čokoladna lizika, Plešec - Čokoladna lizika Zajče, lizika, izvirno darilo, velika noč, čokoladni zajec, zajec, darilo za veliko noč
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več