Plešec - Čokoladna lizika Muca

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatična čokoladna lizika Muca je narejena za vse otroke (in odrasle, ki so otroci v svojem srcu). Izvirno, sladko in igrivo darilo je primerno za vse priložnosti. Privoščite si ročno izdelano liziko iz mlečne čokolade in se prepustite otroškemu smehu.

  Brez umetnih barvil!

  *Neto količina: 24 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Čokoladna lizika Muca

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med le-temi se nahaja tudi kolekcija simpatičnih čokoladnih lizik najrazličnejših oblik.

  Čokoladnica lizika Muca je okusna lizika v obliki mačke. Narejena je za vse ljubitelje mlečne čokolade, še posebej pa so nad njo veseli vsi otroci in mlajši čokoholiki, ki imajo radi to prikupno domačo žival. Privoščite svojim otrokom le najboljše in jih posladkajte s čokoladno liziko Muca.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Izvirno in okusno darilce
  • Primerno za različne priložnosti in vse generacije
  • Brez umetnih barvil
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, sladko darilo, plešec, čokoladna lizika, Plešec - Čokoladna lizika Muca, lizika, ročno izdelana čokolada, izvirno darilo, čokoladna mačka, mačka, lizika v obliki mačke
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več