Nadaljevalna delavnica: Čokoladne torte

  Cena 99,00 € 99 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne torte so slaščice, ki jih je moč pripraviti na veliko zahtevnih ali manj zahtevnih načinov. Nadaljevalna delavnica izdelave čokoladnih tort ponuja veliko novega znanja za pripravo zahtevnejših čokoladnih receptov, s svežimi kremami, čokoladnimi oblivi in posebnimi dekoracijami.

  * Pred to delavnico priporočamo, da se udeležite Osnovne delavnice izdelave tort.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 99 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 99 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,99 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Nadaljevalna delavnica: Čokoladne torte

  Gorazd Potočnik je priznan mojster slaščic in čokolade, ki je svoje znanje pridobival in izpopolnjeval pri nas in tudi v tujini. Aktivno se ukvarja s slaščičarstvom in s svetovanjem o izdelavi slaščic, v okviru katerega nudi tudi vrsto zanimivih in uporabnih tečajev o izdelavi čokoladnih slaščic.

  Nadaljevalna delavnica izdelovanja čokoladnih tort, traja približno 4 ure in je zelo uporabna za vse čokoholike, ki bi si želeli naučiti izdelovanja zahtevnejših receptov čokoladnih tort, s posebnimi kremami s svežim sadjem, sijočimi čokoladnimi prelivi in posebnimi čokoladnimi dekoracijami, ki jih izdelate sami. Na nadaljevalni delavnici se boste posvetili drugačnim čokoladnim biskvitom in kremam. Naučili se boste kako jih kombinirati s sadjem, pripravljati sijoče čokoladne prelive in izdelovati čokoladne dekoracije. 

  * Čokoladna delavnica poteka na Aljaževi ulici 4, v Ljubljani. Termin čokoladne delavnice bo določen, ko bo zadostno število prijavljenih. Za več informacij o terminu in tečaju pišite na sladkozvočje@gmail.com.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokoladno doživetje traja približno 4 ure
  • Tečaj vodi priznani mojster slaščic in čokolade Gorazd Potočnik
  • Primerno za za vse čokoholike, ki bi si želeli naučiti izdelovanja zahtevnejših receptov čokoladnih tort in dekoriranja
  Ključne besede: čokoladna delavnica, čokoladni tečaj, tečaj, delavnica, tečaj o čokoladi
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več