

Čokoladne torte so slaščice, ki jih je moč pripraviti na veliko zahtevnih ali manj zahtevnih načinov. Nadaljevalna delavnica izdelave čokoladnih tort ponuja veliko novega znanja za pripravo zahtevnejših čokoladnih receptov, s svežimi kremami, čokoladnimi oblivi in posebnimi dekoracijami.
* Pred to delavnico priporočamo, da se udeležite Osnovne delavnice izdelave tort.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Čokoladne torte so slaščice, ki jih je moč pripraviti na veliko zahtevnih ali manj zahtevnih načinov. Nadaljevalna delavnica izdelave čokoladnih tort ponuja veliko novega znanja za pripravo zahtevnejših čokoladnih receptov, s svežimi kremami, čokoladnimi oblivi in posebnimi dekoracijami.
* Pred to delavnico priporočamo, da se udeležite Osnovne delavnice izdelave tort.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Gorazd Potočnik je priznan mojster slaščic in čokolade, ki je svoje znanje pridobival in izpopolnjeval pri nas in tudi v tujini. Aktivno se ukvarja s slaščičarstvom in s svetovanjem o izdelavi slaščic, v okviru katerega nudi tudi vrsto zanimivih in uporabnih tečajev o izdelavi čokoladnih slaščic.
Nadaljevalna delavnica izdelovanja čokoladnih tort, traja približno 4 ure in je zelo uporabna za vse čokoholike, ki bi si želeli naučiti izdelovanja zahtevnejših receptov čokoladnih tort, s posebnimi kremami s svežim sadjem, sijočimi čokoladnimi prelivi in posebnimi čokoladnimi dekoracijami, ki jih izdelate sami. Na nadaljevalni delavnici se boste posvetili drugačnim čokoladnim biskvitom in kremam. Naučili se boste kako jih kombinirati s sadjem, pripravljati sijoče čokoladne prelive in izdelovati čokoladne dekoracije.
* Čokoladna delavnica poteka na Aljaževi ulici 4, v Ljubljani. Termin čokoladne delavnice bo določen, ko bo zadostno število prijavljenih. Za več informacij o terminu in tečaju pišite na sladkozvočje@gmail.com.
Izvajalec čokoladne delavnice je priznani mojster slaščic in čokolade, Gorazd Potočnik. Že celih 9 let se ukvarja s tem sladkim področjem in raziskuje vedno nove okuse ter kombinacije. Svoje znanje je izpopolnjeval tukaj, v Sloveniji, in tudi v tujini, predvsem v Italiji in Franciji.
Danes se aktivno ukvarja s svetovanjem o izdelovanju slaščic in slaščičarstvom. Iz čokolade zna pripraviti marsikaj okusnega, posebnega in zanimivega, je odličen demonstrator in pripravljen deliti svoje bogato čokoladno znanje.
Doživetja Sladkozvočje.