Osnovna delavnica: Čokoladne torte

  Cena 99,00 € 99 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne torte so slaščice, ki jih je moč pripraviti na tisoč načinov. Vrsta receptov razkriva možnosti kombiniranja sestavin in okusov, a pa ne razkrije glavnih skrivnosti, ki klasično čokoladno torto naredijo najokusnejšo med čokoladnimi tortami.

  Ljubitelji čokoladnih tort vabljeni na delavnico, ki bo razprla vaš pogled na pripravo tort.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 99 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 99 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,99 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Osnovna delavnica: Čokoladne torte

  Gorazd Potočnik je priznan mojster slaščic in čokolade, ki je svoje znanje pridobival in izpopolnjeval pri nas in tudi v tujini. Aktivno se ukvarja s slaščičarstvom in s svetovanjem o izdelavi slaščic, v okviru katerega nudi tudi vrsto zanimivih in uporabnih tečajev o izdelavi čokoladnih slaščic.

  Osnovna delavnica izdelovanja čokoladnih tort, traja približno 4 ure in je zelo uporabna za vse čokoholike, ki bi si želeli med svoje domače recepte čokoladnih tort dodati nekaj svežine, kakšen uporaben nasvet in kakšen nov recept. Na osnovni delavnici se boste posvetili osnovam izdelovanja čokoladnih biskvitov, čokoladnih krem in čokoladnih dekoracij. Pripravili boste 3 vrste čokoladnih tort, ki jih lahko tudi doma pripravite v zelo kratkem času.

  * Čokoladna delavnica poteka na Aljaževi ulici 4, v Ljubljani. Termin čokoladne delavnice bo določen, ko bo zadostno število prijavljenih. Za več informacij o terminu in tečaju pišite na sladkozvočje@gmail.com.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokoladno doživetje traja približno 4 ure
  • Tečaj vodi priznani mojster slaščic in čokolade Gorazd Potočnik
  • Primerno za za vse čokoholike, ki bi si želeli med svoje domače recepte čokoladnih tort dodati nekaj svežine, kakšen uporaben nasvet in kakšen nov recept
  Ključne besede: čokoladna delavnica, čokoladni tečaj, tečaj, delavnica, čokoladni piškoti, izdelava čokoladnih tort, delavnica o izdelavi tort, čokoladne torte, nauči se izdelati čokoladno tort
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več