Čokoladna delavnica: Cake pops

  Cena 99,00 € 99 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Cake Pops so trenutno zelo popularne najrazličnejše majhne tortice na palčkah, zelo podobne lizikam. Takšne tortice so odličen posladek za otroke in izvrstna pogostitev na zabavah in srečanjih.

  Čeprav izdelava takšnih mini tortic ni preveč zahtevna, obstaja še vseeno nekaj zanimivih in skrivnih trikov, ki naredijo te tortice še boljše in slajše!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 99 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 99 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,99 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladna delavnica: Cake pops

  Gorazd Potočnik je priznan mojster slaščic in čokolade, ki je svoje znanje pridobival in izpopolnjeval pri nas in tudi v tujini. Aktivno se ukvarja s slaščičarstvom in s svetovanjem o izdelavi slaščic, v okviru katerega nudi tudi vrsto zanimivih in uporabnih tečajev o izdelavi čokoladnih slaščic.

  Cake Pops delavnica, traja približno 4 ure in je zelo uporabna za vse, ki bi si želeli naučiti pripraviti prave čokoladne tortice na palčkah za svojo družino in otroke. Na delavnici se boste naučili pripraviti biskvite, mešanje mas iz njih, naučili se boste tudi oblikovanja in izdelave modernih tematskih oblik ter dodajanja raznih posipov in o njihovi uporabi. Posvetili se boste tudi dekoriranju in postrežbi cake popsov. 

  * Čokoladna delavnica poteka na Aljaževi ulici 4, v Ljubljani. Termin čokoladne delavnice bo določen, ko bo zadostno število prijavljenih. Za več informacij o terminu in tečaju pišite na sladkozvočje@gmail.com.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokoladno doživetje traja približno 4 ure
  • Tečaj vodi priznani mojster slaščic in čokolade Gorazd Potočnik
  • Primerno za za vse, ki bi si želeli naučiti pripraviti prave čokoladne tortice na palčkah
  Ključne besede: čokoladna delavnica, sladkozvočje, gorazd potočnik, čokoladni tečaj, tečaj, delavnica, delavnica cake pops, cake pops
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več