Rustika - Bonboniera Srčki

  Cena 13,50 € 13.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna bonboniera Srčki, vrhunske čokoladnice Rustika, vsebuje 9 najboljših in svežih ročno izdelanih pralin iz le izbranih sestavin najvišje kakovosti. Praline so zavite v lično temno embalažo z ročno poslikavo sprednje strani s simpatičnimi srčki.

  * Asortiman pralin na slikah je simboličen in se lahko spremeni.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 13 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 13 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,13 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rustika - Bonboniera Srčki

  Čokoladnica Rustika se ponaša z mnogimi unikatnimi darilnimi čokoladnimi izdelki. Kreacije iz čokolade in čokoladne ideje nimajo meja in zato nenehno nastajajo nove ročno izdelane čokoladne kreacije, ki mnoge presenetijo s svojo obliko ter izgledom. 

  Bonboniera Srčki je elegantna in ročno izdelana bonboniera napolnjena z devetimi najboljšimi pralinami.  Izdelane so iz vrhunskih sestavin in vstavljene v ročno izdelano škatlico, ki je ročno poslikana z motivi rdečih srčkov. Privoščite vašim najbljižjim ob vseh priložnostih le najboljše in najslajše!

  VIDEO - Rustika

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  • Simpatično in lepo darilo
  Ključne besede: čokolada, rustika, čokoladnica rustika, darilna čokolada, darilo, darilni izdelek, sladko darilo, unikatno darilo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več