Lucifer Chocolate – Tris polnjenih zajčkov

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Tris polnjenih zajčkov na travici vsebuje 3 čokoladne zajčke iz bele, mlečne in temne čokolade. Vsak je polnjen z vrhunskim lešnikovim, pomarančnim ali kokosovim polnilom. Te lične figurice so zavite v belo škatlico s prozorno sprednjo stranjo.

  Dodajte zabavno popestritev k ostalim velikonočnim presenečenjem v svojo košarico in razveselite svoje otroke ter najbljižje!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate – Tris polnjenih zajčkov

  Čokoladnica Lucifer Chocolate je v svojo omamno ponudbo dodala tudi čokoladne izdelke z Velikonočnimi motivi in oblikami. Čokolada je primerna za posebno priložnost ob Veliki noči, v kombinaciji z velikonočnimi dobrotami pa je naravnost čudovita.

  V simpatičnem velikonočnem pakiranju se nahajajo trije polnjeni čokoladni zajčki. Izdelani so iz le najboljše in najslajše  mlečne, bele in fine temne čokolade, dodana pa so jim le najboljša polnila kot so lešnikova, pomarančna in kokosova polnila. Privoščite sebi in svojim najbljižjim le vrhunsko čokolado ob Veliki Noči!

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Iz čokolade izdelani trije polnjeni čokoladni zajčki
  • Unikatno velikonočno darilo
  • Škatlica vsebuje 3 čokoladne zajčke (iz bele, mlečne in temne čokolade) z lešnikovim, pomarančnim in kokosovim polnilom
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, lucifer, čokoladni zajčki, čokoladni zajčki linea, zajčki iz čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več