BAM čokolada s poreklom - Madagaskar, 1kg

    Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 4 delovne dni. Trenutno na zalogi: 17 kos.

    Cena 21,90 € 21.9 EUR

    Kupi 2 in prihrani 10%

    Na zalogi pri nas
    Predvidena dostava: 25.10.2019

    Kdaj lahko pričakujete artikel?

    Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

    Predvidena dostava na dom: Med 25.10.2019 in 26.10.2019
    Predvidena priprava za osebni prevzem: 25.10.2019

    * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

    BAM čokolada s poreklom - Madagaskar je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Čokolada je v obliki majhnih kapljic, ki omogočajo hitro in preprosto topljenje. Izdelana je iz kakavovih zrn, ki so vrhunske kvalitete in prihajajo z Madagaskarja. Primerna je za pripravo različnih sladic in dekoracij.

    * Neto količina: 1 kg.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 21 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 21 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,21 €.


    Info

    BAM čokolada s poreklom - Madagaskar, 1kg

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko. Vrhunska čokolada za peko, ki je bila do nedavnega na voljo le profesionalnim slaščičarskim mojstrom, je zdaj na voljo tudi vsem tistim, ki radi ustvarjate v svoji domači kuhinji. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

    BAM čokolada s poreklom - Madagaskar (1 kg) je izdelana iz vrhunskih kakavovih zrn, ki prihajajo z Madagaskarja. Zrna imajo zelo intenziven sladkast okus, z rahlih grenkim priokusom. Obogaten je z osvežilnimi, zmerno kislimi okusi in sadnimi notami, ki spominjajo na maline, brinove jagode, citronsko sadje in zrele rumene plodove, kot so marelice in ananas. Ta temna čokolada je pravi vrtinec okusov, ki vam omogoča neskončne možnosti za kombinacije. Samo prepustite se svoji domišljiji in ustvarjajte.

    Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

    VIDEO - Čokoladni recept

    BAM by Mojačokolada.si

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko v manjšem pakiranju. Gre za preprosto vrhunsko čokolado za peko - takšno kot so jo do sedaj uporabljali zgolj vrhunski slaščičarji. Sama čokolada se izdeluje po čokoladni recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

    Tako Barry Callebaut, kot BAM by Mojačokolada.si sledita istim načelom: Trajnostna proizvodnja s poudarkom na vrhunskih čokoladnih okusih in ohranjanju čistega okolja. Kot se večkrat sami tudi večkrat pošalimo (hkrati pa mislimo povsem resno: Rešimo Zemljo, je namreč edini planet s čokolado! :)

    Sestavine

    Kakavova masa iz Madagaskarja, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

    Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 64,5%.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)

    • Maščobe: 39,5 g (od tega nasičene: 23,7 g)
    • Ogljikovi hidrati: 33,4 g (od tega sladkorji: 29,5 g)
    • Vlaknine: 12,5 g
    • Beljakovine: 7,9 g
    • Sol: 0,02 g
     

    Shranjevanje izdelka

    Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

    Izdelek še nima mnenja kupcev.

    Ste že slišali za hišo, v celoti narejeno iz čokolade? Sliši se kar prelepo, da bi bilo res, a na veselje mnogih čokoholikov je ta hiša še kako resnična. Poleg tega se ne nahaja prav...

    Ste tudi vi velik oboževalec ameriških čokoladnih piškotov, ki jim mnogi po domače pravijo tudi čokoladni kukiji? Jih radi pripravite sami ali jih raje kupite v najbližji trgovini? Če je...

    Okusen recept za bio čokoladne testenine z vanilijevo kremo in kremo iz pistacije. Vrhunski, neobičajen in enostaven recept s katerim lahko naslednjič presenetite in pogosite vaše goste.

    Čokoladne testenine so odlična izbira za vsakega čokoholika, ki si želi preizkusiti nekaj novega. Odlične so v sladko ali slani kombinaciji. Predstavljamo vam recept za bio čokoladne...

    Prednosti
    • Čokolada s poreklom
    • Primerno za domačo in profesionalno uporabo
    • Vrhunska kvaliteta Barry Callebaut
    • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
    • Bogat in pristen čokoladni okus
    Ključne besede: odlična čokolada, čokolada s poreklom, čokolada iz madagaskarja, madagaskar, barry callebaut, barry callebaut čokolada, čokolada madagaskar
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več