BAM čokolada s poreklom - Madagaskar, 1kg

    Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 3 delovne dni. Trenutno na zalogi: 5 kos.

    Cena 19,90 € 19.9 EUR

    Kupi 2 in prihrani 10%

    Na zalogi pri nas
    Predvidena dostava: 21.01.2019

    Kdaj lahko pričakujete artikel?

    Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

    Predvidena dostava na dom: Med 21.01.2019 in 22.01.2019
    Predvidena priprava za osebni prevzem: 21.01.2019

    * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 19 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 19 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,19 €.


    Info

    BAM by Mojačokolada.si

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko v manjšem pakiranju. Gre za preprosto vrhunsko čokolado za peko - takšno kot so jo do sedaj uporabljali zgolj vrhunski slaščičarji. Sama čokolada se izdeluje po čokoladni recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

    Tako Barry Callebaut, kot BAM by Mojačokolada.si sledita istim načelom: Trajnostna proizvodnja s poudarkom na vrhunskih čokoladnih okusih in ohranjanju čistega okolja. Kot se večkrat sami tudi večkrat pošalimo (hkrati pa mislimo povsem resno: Rešimo Zemljo, je namreč edini planet s čokolado! :)

    Sestavine

    Kakavova masa iz Madagaskarja, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

    Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 64,5%.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)

    • Maščobe: 39,5 g (od tega nasičene: 23,7 g)
    • Ogljikovi hidrati: 33,4 g (od tega sladkorji: 29,5 g)
    • Vlaknine: 12,5 g
    • Beljakovine: 7,9 g
    • Sol: 0,02 g
     

    Shranjevanje izdelka

    Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

    Izdelek še nima mnenja kupcev.

    Ste že slišali za hišo, v celoti narejeno iz čokolade? Sliši se kar prelepo, da bi bilo res, a na veselje mnogih čokoholikov je ta hiša še kako resnična. Poleg tega se ne nahaja prav...

    Hrustljavo čokoladno piškotno dno, kremasta sredica iz kremnega sira in osvežilni malinov nadev. Mmm, se tudi vam že cedijo sline?

    Se vam obeta obisk, vam pa primanjkuje časa za pripravo prigrizkov? Imamo rešitev za vas – predstavljamo vam 3 preproste čokoladne recepte, za katere potrebujete le 3 sestavine, ki jih...

    Ni ga čokoholika, ki bi se znal upreti skodelici vroče čokolade na hladen večer. Preverite, zakaj je še posebej doma pripravljena vroča čokolada med ljubitelji sladkega tako zelo...

    Ključne besede: odlična čokolada, čokolada s poreklom, čokolada iz madagaskarja, madagaskar, barry callebaut, barry callebaut čokolada, čokolada madagaskar
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več