s poreklom - Madagaskar, 1kg
Na zalogi
Cena
21,90 €

BAM čokolada s poreklom - Madagaskar je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Čokolada je v obliki majhnih kapljic, ki omogočajo hitro in preprosto topljenje. Izdelana je iz kakavovih zrn, ki so vrhunske kvalitete in prihajajo z Madagaskarja. Primerna je za pripravo različnih sladic in dekoracij.

* Neto količina: 1 kg.

Poštnina
3,90 €
Predvidena dostava 10.04.2020 - 11.04.2020

Kdaj lahko pričakujete artikel?

Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

Osebni prevzem
10.04.2020
Pošta Slovenije
Med 10.04.2020 in 11.04.2020

* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

Kupi 2 izdelka in prihrani 10% 2+

Čokolada
s poreklom
Primerno za
domačo in profesionalno uporabo
Vrhunska
kvaliteta Barry Callebaut
Najboljše
in visoko kakovostne sestavine
Bogat
in pristen čokoladni okus
Sestavine
Izberite količino

Čokolada
s poreklom
Primerno za
domačo in profesionalno uporabo
Vrhunska
kvaliteta Barry Callebaut
Najboljše
in visoko kakovostne sestavine
Bogat
in pristen čokoladni okus
Sestavine

s poreklom - Madagaskar, 1kg

(1)

BAM čokolada s poreklom - Madagaskar je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Čokolada je v obliki majhnih kapljic, ki omogočajo hitro in preprosto topljenje. Izdelana je iz kakavovih zrn, ki so vrhunske kvalitete in prihajajo z Madagaskarja. Primerna je za pripravo različnih sladic in dekoracij.

* Neto količina: 1 kg.

Na zalogi
Cena
21,90 €
Št. kosov

Izbrana količina je večja od količine v skladišču. Vaše naročilo bo podaljšano za 7 - 14 delovnih dni. Trenutno na zalogi: 13 kom.

Kupi 2 izdelka in prihrani 10% 2+
Predvidena dostava 10.04.2020 - 11.04.2020

Kdaj lahko pričakujete artikel?

Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

Osebni prevzem
10.04.2020
Pošta Slovenije
Med 10.04.2020 in 11.04.2020

* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

Poštnina
+3,90 €
Opis

BAM čokolada s poreklom - Madagaskar, 1kg

Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko. Vrhunska čokolada za peko, ki je bila do nedavnega na voljo le profesionalnim slaščičarskim mojstrom, je zdaj na voljo tudi vsem tistim, ki radi ustvarjate v svoji domači kuhinji. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

BAM čokolada s poreklom - Madagaskar (1 kg) je izdelana iz vrhunskih kakavovih zrn, ki prihajajo z Madagaskarja. Zrna imajo zelo intenziven sladkast okus, z rahlih grenkim priokusom. Obogaten je z osvežilnimi, zmerno kislimi okusi in sadnimi notami, ki spominjajo na maline, brinove jagode, citronsko sadje in zrele rumene plodove, kot so marelice in ananas. Ta temna čokolada je pravi vrtinec okusov, ki vam omogoča neskončne možnosti za kombinacije. Samo prepustite se svoji domišljiji in ustvarjajte.

Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

VIDEO - Čokoladni recept

Proizvajalec

BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.

Deklaracija

Sestavine

Kakavova masa iz Madagaskarja, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 64,5%.

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)

  • Maščobe: 39,5 g (od tega nasičene: 23,7 g)
  • Ogljikovi hidrati: 33,4 g (od tega sladkorji: 29,5 g)
  • Vlaknine: 12,5 g
  • Beljakovine: 7,9 g
  • Sol: 0,02 g
 

Shranjevanje izdelka

Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

Novice in recepti
Leto ima 365 dni, ampak le en dan je dan čokolade in ta, najljubši dan vseh čokoholikov, je vsako leto 7. julija.
Mnenja kupcev (1)
21.05.2019
Spes d.o.o. N.
grenka in nič posebnega