

BAM BIO čokolada je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Ima intenziven in pristen čokoladen okus ter je narejena iz najkakovostnejših sestavin ekološke prielave. Idealna je za kreme, mousse, ganaše, sladolede, piškote, biskvite, odlično pa se obnese tudi pri pripravi čokoladnih pralin.
* Neto količina: 1 kg.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM BIO čokolada je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Ima intenziven in pristen čokoladen okus ter je narejena iz najkakovostnejših sestavin ekološke prielave. Idealna je za kreme, mousse, ganaše, sladolede, piškote, biskvite, odlično pa se obnese tudi pri pripravi čokoladnih pralin.
* Neto količina: 1 kg.
Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za vrhunsko čokolado za peko, ki so jo do zdaj uporabljali zgolj najboljši slaščičarji, sedaj pa je na voljo tudi vsem tistim, ki radi ustvarjajo v domači kuhinji. Sama čokolada se izdeluje po čokoladni recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.
BAM BIO čokolada (1 kg) je oblikovana v manjše kapljice, ki omogočajo hitro topljenje, preprosto uporabo in natančno doziranje. Sestavine so vrhunske kvalitete in so ekološke pridelave. BIO čokolada se uporablja na enak način kot klasična temna čokolada, tako da je primerna za vse vrste slaščic, kot so torte, rezine, sladice v kozarcu, cake popsi … S svojim okuom in teksturo bo navdušila tudi najbolj zahtevne ljubitelje čokolade.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
*Kakavova masa, *sladkor, *kakavovo maslo, *emulgator: sojin lecitin.
*Sestavine ekološke pridelave.
Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 70%.
Energijska vrednost 554kCal (2318kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.