

BAM kakav v prahu je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Je vrhunske kvalitete, 100 % čist in brez dodatkov. Pripravljen iz izbranih kakavovih zrn najboljše kvalitete. Je tople, rdeče-rjave barve in je nepogrešljiv dodatek pri pripravi različnih čokoladnih sladic, odlično pa se obnese tudi pri dekoraciji.
* Neto količina: 500 g.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM kakav v prahu je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Je vrhunske kvalitete, 100 % čist in brez dodatkov. Pripravljen iz izbranih kakavovih zrn najboljše kvalitete. Je tople, rdeče-rjave barve in je nepogrešljiv dodatek pri pripravi različnih čokoladnih sladic, odlično pa se obnese tudi pri dekoraciji.
* Neto količina: 500 g.
Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Kolekcijo sestavljajo le najboljši čokoladni izdelki ter kakav belgijskega proizvajalca Cacao Barry. Njihovi izdelki so zaradi vrhunske kvalitete in odličnega okusa znani po celem svetu. Do nedavnega so bili na voljo le vrhunskim slaščičarjem, zdaj pa so v manjših pakiranjih na voljo tudi vsem tistim, ki radi ustvarjajo v svoji domači kuhinji.
BAM kakav v prahu (500 g) ima toplo, rdeče-rjave barvo in prijeten čokoladen okus. Osnovo kakava tvorijo kakavova zrna iz Zahodne Afrike, dodaten okus in začimbo pa mu dajo zrna iz ostalih predelov Afrike, Azije in Južne Amerike. Zelo fina tekstura omogoča preprosto vmešanje. Idealen je za pripravo biskvitov, kolačev, sladoledov in drugih sladic.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Kakav v prahu, sredstvo za uravnavanje kislosti E 501i.
Energijska vrednost 384kCal (1607kJ)
Kakav v prahu shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako kakav naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju kakava v prahu v hladilniku.
BAM je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!