

BAM kakav v prahu je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Je vrhunske kvalitete, 100 % čist in brez dodatkov. Pripravljen iz izbranih kakavovih zrn najboljše kvalitete. Je tople, rdeče-rjave barve in je nepogrešljiv dodatek pri pripravi različnih čokoladnih sladic, odlično pa se obnese tudi pri dekoraciji.
* Neto količina: 500 g.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
BAM kakav v prahu je proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Je vrhunske kvalitete, 100 % čist in brez dodatkov. Pripravljen iz izbranih kakavovih zrn najboljše kvalitete. Je tople, rdeče-rjave barve in je nepogrešljiv dodatek pri pripravi različnih čokoladnih sladic, odlično pa se obnese tudi pri dekoraciji.
* Neto količina: 500 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Kolekcijo sestavljajo le najboljši čokoladni izdelki ter kakav belgijskega proizvajalca Cacao Barry. Njihovi izdelki so zaradi vrhunske kvalitete in odličnega okusa znani po celem svetu. Do nedavnega so bili na voljo le vrhunskim slaščičarjem, zdaj pa so v manjših pakiranjih na voljo tudi vsem tistim, ki radi ustvarjajo v svoji domači kuhinji.
BAM kakav v prahu (500 g) ima toplo, rdeče-rjave barvo in prijeten čokoladen okus. Osnovo kakava tvorijo kakavova zrna iz Zahodne Afrike, dodaten okus in začimbo pa mu dajo zrna iz ostalih predelov Afrike, Azije in Južne Amerike. Zelo fina tekstura omogoča preprosto vmešanje. Idealen je za pripravo biskvitov, kolačev, sladoledov in drugih sladic.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Kakav v prahu, sredstvo za uravnavanje kislosti E 501i.
Energijska vrednost 384kCal (1607kJ)
Kakav v prahu shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako kakav naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju kakava v prahu v hladilniku.
BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.