BAM mlečna čokolada za fontano - 1kg

    Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 4 delovne dni. Trenutno na zalogi: 110 kos.

    Cena 14,90 € 14.9 EUR

    Kupi 2 in prihrani 10%

    Na zalogi pri nas
    Predvidena dostava: 22.10.2019

    Kdaj lahko pričakujete artikel?

    Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

    Predvidena dostava na dom: Med 22.10.2019 in 23.10.2019
    Predvidena priprava za osebni prevzem: 22.10.2019

    * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

    BAM mlečna čokolada za fontano je vrhunska belgijska čokolada proizvajalca Barry Callebaut. Ker vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, je idelana za čokoladne fontane in fondije. Očaral vas bo njen kremno-karamel okus mlečne čokolade. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro in preprosto topljenje.

    * Neto količina: 1 kg.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 14 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 14 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,14 €.


    Info

    BAM mlečna čokolada za fontano - 1kg

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Izdelana je po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Je vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. 

    BAM mlečna čokolada za fontano (1 kg) je zaradi večje količine kakavovega masla idealna za uporabo za fontane in fondije. Večja vsebnost kakavovega masla kot jo imajo klasične čokolade omogoča svilnato gladek pretok. Čokolado je potrebno samo stopiti in ji ni potrebno dodajati masla ali olja. Okusna kremno-karamelna tesktura bo navdušila tudi najbolj zahtevne ljubitelje čokolade. Idealna je za namakanje različnega sadja, kot tudi manjših koščkov sladic.

    Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

    VIDEO - Čokoladna sladica

    BAM by Mojačokolada.si

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko v manjšem pakiranju. Gre za preprosto vrhunsko čokolado za peko - takšno kot so jo do sedaj uporabljali zgolj vrhunski slaščičarji. Sama čokolada se izdeluje po čokoladni recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

    Tako Barry Callebaut, kot BAM by Mojačokolada.si sledita istim načelom: Trajnostna proizvodnja s poudarkom na vrhunskih čokoladnih okusih in ohranjanju čistega okolja. Kot se večkrat sami tudi večkrat pošalimo (hkrati pa mislimo povsem resno: Rešimo Zemljo, je namreč edini planet s čokolado! :)

    Sestavine

    Sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije. 

    Kakavovi deli najmanj 39,3%, najmanj 20,4% mlečnih delov in najmanj 5,6% mlečne maščobe.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost 585kCal (2448kJ)

    • Maščobe: 40,4 g (od tega nasičene: 24,3 g)
    • Ogljikovi hidrati: 47,6 g (od tega sladkorji: 46,7 g)
    • Vlaknine: 1,9 g
    • Beljakovine: 6,5 g
    • Sol: 0,19 g
     

    Shranjevanje izdelka

    Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

    Izdelek še nima mnenja kupcev.

    Ste na hladen jesenski večer na obisk povabili prijatelje, pa ne veste, s čim bi jim postregli? Zakaj ne bi za spremembo vašega druženja popestrili s sladkanjem ob čokoladnem fondiju?

    ČOKOLADNI FONDI - hitro pripravljena, vabljiva in vedno zaželena sladica, ki da pridih imenitnosti.

    Video recept za čokoladni kolač z ajdo. Rahel, sočen in okusen nevsakdanji kolač, ki ga boste delali vedno znova.

    Theobroma cacao je znanstveno ime za kakavovec, drevo, zaradi katerega ima življenje človeka (še) za spoznanje več smisla. In drevo, zaradi katerega se zdijo pozivi, da bi jedli le...

    Prednosti
    • Primerno za čokoladne fontane
    • Vrhunska kvaliteta Barry Callebaut
    • Bogat čokoladen okus in kremasta tekstura
    • Odlična popestritev zabave ali dogodka
    • Zelo enostavno za uporabo
    Ključne besede: mlečna čokolada, čokolada za fontano, belgijska čokolada, mlečna čokolada za fontano, barry callebaut, mlečna fontana, čokolada ki se topi, mazljiva čokolada
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več