

BAM mlečna čokolada za fontano je vrhunska čokolada z vsaj 39,3 % kakava in več kakavovega masla. Ravno zaradi tega, ker vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, je idealna za čokoladne fontane in fondije, saj je z njo še lažje obliti sadje in druge dobrote. Očaral vas bo njen kremno-karamelen okus mlečne čokolade. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro in preprosto topljenje. Čokolada je BREZ glutena.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM mlečna čokolada za fontano je vrhunska čokolada z vsaj 39,3 % kakava in več kakavovega masla. Ravno zaradi tega, ker vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, je idealna za čokoladne fontane in fondije, saj je z njo še lažje obliti sadje in druge dobrote. Očaral vas bo njen kremno-karamelen okus mlečne čokolade. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro in preprosto topljenje. Čokolada je BREZ glutena.
Blagovna znamka BAM je linija vrhunskih čokoladnih izdelkov za peko. Izdelana je iz skrbno izbranih čokolad in kakava vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namenjeni pripravi vrhunskih slaščic, so odličnega videza in izjemnega okusa.
BAM mlečna čokolada za fontano (1 kg) je zaradi večje količine kakavovega masla idealna za uporabo za fontane in fondije. Večja vsebnost kakavovega masla kot ga imajo klasične čokolade, omogoča svilnato gladek pretok. Čokolado je potrebno samo stopiti, ni ji potrebno dodajati masla ali olja. Okusna kremno-karamelna tesktura bo navdušila tudi najbolj zahtevne ljubitelje čokolade. Idealna je za namakanje različnega sadja, kot tudi manjših koščkov sladic.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije.
Kakavovi deli najmanj 39,3%, najmanj 20,4% mlečnih delov in najmanj 5,6% mlečne maščobe.
Energijska vrednost: 2448 kJ / 585 kcal
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM - become a master je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM - become a master je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!