

BAM temna čokolada za fontano je vrhunska belgijska čokolada proizvajalca Barry Callebaut. Vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, zato je idelana za fontane in fondije. Odlikuje jo bogat in intenziven okus, ki je uravnovešen z rahlo sladkobo. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro topljenje in natančno doziranje.
* Neto količina: 1 kg.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM temna čokolada za fontano je vrhunska belgijska čokolada proizvajalca Barry Callebaut. Vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, zato je idelana za fontane in fondije. Odlikuje jo bogat in intenziven okus, ki je uravnovešen z rahlo sladkobo. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro topljenje in natančno doziranje.
* Neto količina: 1 kg.
Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Čokolada je plod dolgoletnega znanja in izkušenj čokoladnih mojstrov blagovne znamke Barry Callebaut. Čokolado že leta uporabljajo svetovno priznani slčaščičarski mojstri, zdaj pa je na voljo tudi za domačo uporabo.
BAM temna čokolada za fontano (1 kg) je vrhunske kvalitete in je izdelana posebej za uporabo pri fontanah in fondijih. Vsebuje večjo količino kakavovega masla kot klasične čokolade, zato ji ni potrebno dodajati olja ali kakava, saj že zdaj omogoča svilnato gladek pretok. Ponaša se z intenzivnim, globokim čokoladnim okusom, ki vas bo navdušil. Idealna je za namakanje različnega sadja, kot tudi manjših koščkov sladic.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 59,1%.
Energijska vrednost 575kCal (2406kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.