BAM temna čokolada za fontano - 1kg

    Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 4 delovne dni. Trenutno na zalogi: 73 kos.

    Cena 14,90 € 14.9 EUR

    Kupi 2 in prihrani 10%

    Na zalogi pri nas
    Predvidena dostava: 22.10.2019

    Kdaj lahko pričakujete artikel?

    Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

    Predvidena dostava na dom: Med 22.10.2019 in 23.10.2019
    Predvidena priprava za osebni prevzem: 22.10.2019

    * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

    BAM temna čokolada za fontano je vrhunska belgijska čokolada proizvajalca Barry Callebaut. Vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, zato je idelana za fontane in fondije. Odlikuje jo bogat in intenziven okus, ki je uravnovešen z rahlo sladkobo. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro topljenje in natančno doziranje.

    * Neto količina: 1 kg.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 14 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 14 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,14 €.


    Info

    BAM temna čokolada za fontano - 1kg

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Čokolada je plod dolgoletnega znanja in izkušenj čokoladnih mojstrov blagovne znamke Barry Callebaut. Čokolado že leta uporabljajo svetovno priznani slčaščičarski mojstri, zdaj pa je na voljo tudi za domačo uporabo.

    BAM temna čokolada za fontano (1 kg) je vrhunske kvalitete in je izdelana posebej za uporabo pri fontanah in fondijih. Vsebuje večjo količino kakavovega masla kot klasične čokolade, zato ji ni potrebno dodajati olja ali kakava, saj že zdaj omogoča svilnato gladek pretok. Ponaša se z intenzivnim, globokim čokoladnim okusom, ki vas bo navdušil. Idealna je za namakanje različnega sadja, kot tudi manjših koščkov sladic.

    Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

    VIDEO - Čokoladni recept

    BAM by Mojačokolada.si

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko v manjšem pakiranju. Gre za preprosto vrhunsko čokolado za peko - takšno kot so jo do sedaj uporabljali zgolj vrhunski slaščičarji. Sama čokolada se izdeluje po čokoladni recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

    Tako Barry Callebaut, kot BAM by Mojačokolada.si sledita istim načelom: Trajnostna proizvodnja s poudarkom na vrhunskih čokoladnih okusih in ohranjanju čistega okolja. Kot se večkrat sami tudi večkrat pošalimo (hkrati pa mislimo povsem resno: Rešimo Zemljo, je namreč edini planet s čokolado! :)

    Sestavine

    Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

    Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 59,1%.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost 575kCal (2406kJ)

    • Maščobe: 41,1 g (od tega nasičene: 24,6 g)
    • Ogljikovi hidrati: 42,3 g (od tega sladkorji: 39,8 g)
    • Vlaknine: 7,5 g
    • Beljakovine: 4,8 g
    • Sol: 0,01 g
     

    Shranjevanje izdelka

    Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

    Dora S.
    16.07.2019

    Rabila jo bom za peko ne za fontano

    Saša M.
    22.05.2019

    Super za kakšne cookie ter ostalo pecivo

    Marko H.
    30.11.2018

    Odlična za prelive

    Ne dvomimo, da se je vsem ljubiteljem čokolade že ob tem naslovu prikradel nasmeh na obraz. Če je v vas vsaj kanček čokoholika, vas bo ta čokoladna torta zagotovo navdušila!

    Ste na hladen jesenski večer na obisk povabili prijatelje, pa ne veste, s čim bi jim postregli? Zakaj ne bi za spremembo vašega druženja popestrili s sladkanjem ob čokoladnem fondiju?

    ČOKOLADNI FONDI - hitro pripravljena, vabljiva in vedno zaželena sladica, ki da pridih imenitnosti.

    Video recept za čokoladni kolač z ajdo. Rahel, sočen in okusen nevsakdanji kolač, ki ga boste delali vedno znova.

    Prednosti
    • Vrhunska kvaliteta Barry Callebaut
    • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
    • Bogat in pristen čokoladni okus
    • Iz kakovostnih sestavin
    • Zelo enostavno za uporabo
    • Uporaba: za čokoladno fontano ali čokoladni fondi
    Ključne besede: čokolada, fontana, temna čokolada, čokolada za fontano, tekoča čokolada, barry callebaut, bam čokolada
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več