

BAM medena čokolada je mlečna čokolada, obogatena z dodatkom naravnega medu. Mlečna in kremasta čokolada s sladkim medenim pridihom je v obliki manjših kapljic in se jo lahko uporablja na popolnoma enak način kot klasične čokolade za peko. Čokolada je BREZ glutena.
* Neto količina: 1 kg.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM medena čokolada je mlečna čokolada, obogatena z dodatkom naravnega medu. Mlečna in kremasta čokolada s sladkim medenim pridihom je v obliki manjših kapljic in se jo lahko uporablja na popolnoma enak način kot klasične čokolade za peko. Čokolada je BREZ glutena.
* Neto količina: 1 kg.
Blagovna znamka BAM je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Linija je izdelana iz skrbno izbranih čokolad ter kakava vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. Z BAM čokolado bodo domače slaščice postale vrhunske.
BAM medena čokolada (1 kg) je narejena po tradicionalni metodi za mlečno čokolado z dodatkom naravnega medu. Rezultat je božanska čokolada z mlečnim, kremnim in karamelnim okusom ter prijetno sladkim in izrazitim okusom medu. Medeno čokolado lahko uporabljamo na enak način kot uporabljamo klasično mlečno čokolado. Uporabimo jo lahko za popestritev različnih krem, ganachev, pralin, za modeliranje, oblive in tudi za vse ostale sladke čokoladne dekoracije. Topi, temperira in ohlaja se na enak način kot klasične čokolade.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, med v prahu (med 60%, maltodekstrin) 1,5%, emulgator: sojin lecitin, arome, aroma vanilje.
Kakavovi deli najmanj 34,7%, najmanj 22,1% mlečnih delov in najmanj 6,1% mlečnih maščob.
Energijska vrednost 567kCal (2372kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!