

BAM medena čokolada je vrhunska belgijska čokolada proizvajalca Barry Callebaut. Belgijski mojstri so mlečno čokolado obogatili z dodatkom naravnega medu in tako naredili mlečno in kremasto čokolado s sladkim medenim pridihom. Je v obliki manjših kapljic in se jo lahko uporablja na popolnoma enak način kot klasične čokolade za peko.
* Neto količina: 1 kg.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM medena čokolada je vrhunska belgijska čokolada proizvajalca Barry Callebaut. Belgijski mojstri so mlečno čokolado obogatili z dodatkom naravnega medu in tako naredili mlečno in kremasto čokolado s sladkim medenim pridihom. Je v obliki manjših kapljic in se jo lahko uporablja na popolnoma enak način kot klasične čokolade za peko.
* Neto količina: 1 kg.
Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Izdelana je po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Z njo ustvarjajo svetovno priznani slaščičarji, zdaj pa je na voljo tudi vsem tistim, ki radi ustvarjajo doma. Z BAM čokolado bodo domače slaščice postale vrhunske.
BAM medena čokolada (1 kg) je narejena po tradicionalni metodi za mlečno čokolado z dodatkom naravnega medu. Rezultat je božanska čokolada z mlečnim, kremnim in karamelnim okusom ter prijetno sladkim in izrazitim okusom medu. Medeno čokolado lahko uporabljamo na enak način kot uporabljamo klasično mlečno čokolado. Uporabimo jo lahko za popestritev različnih krem, ganachev, pralin, za modeliranje, oblive in tudi za vse ostale sladke čokoladne dekoracije. Topi, temperira in ohlaja se na enak način kot klasične čokolade.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, med v prahu (med 60%, maltodekstrin) 1,5%, emulgator: sojin lecitin, arome, aroma vanilje.
Kakavovi deli najmanj 34,7%, najmanj 22,1% mlečnih delov in najmanj 6,1% mlečnih maščob.
Energijska vrednost 567kCal (2372kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.