

Temna vroča čokolada na palčki by Mojačokolada.si je verjetno najboljša vroča čokolada, ki ste jo (oz. jo boste v kratkem) preizkusili. Gre za 100% temno čokolado z malinami brez kakršnihokoli "nepotrebnih" dodatkov kot so npr. škrob in umetna barvila. Zgolj čista, 100% vrhunska čokolada (brez dodatkov za zgoščevanje).
* Neto količina: 40 g.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Temna vroča čokolada na palčki by Mojačokolada.si je verjetno najboljša vroča čokolada, ki ste jo (oz. jo boste v kratkem) preizkusili. Gre za 100% temno čokolado z malinami brez kakršnihokoli "nepotrebnih" dodatkov kot so npr. škrob in umetna barvila. Zgolj čista, 100% vrhunska čokolada (brez dodatkov za zgoščevanje).
* Neto količina: 40 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Za vse ljubitelje vrhunskih čokolad predstavljamo novo linijo vročih čokolad na palčki. Enostavna uporaba, simpatična embalaža in zgolj izbrane ter naravnost fantastične sestavine so besede, ki na kratko opišejo temno vročo čokolado z liofiliziranimi malinami. Vroče čokolade na palčki by Mojačokolada.si so ročno narejene v Sloveniji, uporabljena pa je zgolj najboljša belgijska čokolade Callebaut.
Ker verjamemo, da smo vas sicer že uspeli prepričati v nakup, vam zaupamo le še sledeče: Vroča čokolada na palčki by Mojačokolada.si ne vsebuje škroba in drugih zgoščevalcev, zato (tudi v kolikor boste uporabili manj kot 1 dcl mleka) pravzaprav ne bo nikoli zelo gosta. Vam pa dajemo 100% garancijo, da boste z njo več kot zadovoljni in boste k nam prišli po "še"!
Temna čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), liofilizirane maline (1%).
Lahko vsebuje sledi glutena, soje, mleka, oreščkov ali sezama.
Kakavovi deli najmanj 55,6%.
Energijska vrednost 547 kCal (2287 kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!