Sladilo SugarSweet 1:2, 200g

  Cena 6,90 € 6.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladilo SugarSweet 1:2 je naravno nadomestilo belega sladkorja tako po okusu kot strukturi in ga lhako uporabljamo v vseh jedeh in napitkih, kjer običajno uporabljamo sladkor. SugarSweet 1:2 je dvakrat bolj sladek kot sladkor, je brez kalorij in z glikemičnim indeksom 0. Vsebuje stevio in eritritol, ki sta oba naravno prisotna v rastlinah.

  * Neto količina: 300g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Sladilo SugarSweet 1:2, 200g

  SugarSweet je kolekcija sladil, ki veljajo za naravne in brezkalorične nadomestke belega sladkorja z glikemičnim indeksom 0. V sladilih SugarSweet lahko zasledimo naravno sladilo eritritol in stevio. Eritritol je pridobljen s procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba, stevia pa je pridobljena iz listov rastline stevija. V kolekciji SugarSweet se nahaja tudi sladilo SugarSweet 1:2.

  SugarSweet 1:2 vsebuje naravno sladilo eritritol in stevio, ki ustvarita tako okus kot strukturo izjemno podobno belemu sladkorju ter lahko sladilo uporabljamo povsod, kjer sicer uporabljamo beli sladkor. Po sladkosti je SugarSweet 1:2 dvakrat bolj sladek kot beli sladkor ter temu primerno uravnavamo tudi doziranje. Gre za naravno, brezkalorično sladilo z glikemičnim indeksom 0. SugarSweet 1:1 prav tako ne povzroča kariesa in ima v telesu antioksidativno funckijo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Raziskave so pokazale, da je čokoladna torta odlična tudi za zajtrk. Dobro naj bi vplivala na naše možganske funkcije čez dan in linijo.

  Prednosti
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Naravno in brezkalorično sladilo
  • Glikemični indeks 0
  • Sladilo vsebuje eritritol in stevio
  • Je dvakrat slajše od belega sladkorja
  Ključne besede: naravno sladilo, stevija, stevia, sladilo, sladilo sugarsweet, sugarsweet, naravno sladilo eritritol, glikemični indeks 0, brezkalorično sladilo, sladilo brez kalorij, sugarsweet 1:2, naravna stevia, eritrirol
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več