Sladilo v prahu - SugarSweet Soft 1:1, 300g

  Cena 6,50 € 6.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladilo v prahu SugarSweet Soft 1:1 je naravno nadomestilo belega sladkorja v prahu tako po okusu kot strukturi. Uporabljamo ga lahko povsod, kjer običajno uporabljamo sladkor. SugarSweet Soft 1:1 je enako sladek kot sladkor v prahu, je brez kalorij in z glikemičnim indeksom 0. Vsebuje stevio in eritritol, ki sta oba naravno prisotna v rastlinah.

  * Neto količina: 300g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Sladilo v prahu - SugarSweet Soft 1:1, 300g

  SugarSweet je kolekcija sladil, ki veljajo za naravne in brezkalorične nadomestke belega sladkorja z glikemičnim indeksom 0. V sladilih SugarSweet lahko zasledimo naravno sladilo eritritol in stevio. Eritritol je pridobljen s procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba, stevia pa je pridobljena iz listov rastline stevija. V kolekciji SugarSweet se nahaja tudi sladilo v prahu SugarSweet Soft 1:1.

  SugarSweet Soft 1:1 vsebuje naravno sladilo eritritol in stevio, ki ustvarita tako okus kot strukturo izjemno podobno belemu sladkorju v prahu. Po sladkosti je SugarSweet Soft 1:1 skoraj enako sladek kot beli sladkor v prahu. Gre za naravno, brezkalorično sladilo z glikemičnim indeksom 0. SugarSweet Soft 1:1 prav tako ne povzroča kariesa in ima v telesu antioksidativno funckijo.

  Teja K.
  28.10.2018

  Raziskave so pokazale, da je čokoladna torta odlična tudi za zajtrk. Dobro naj bi vplivala na naše možganske funkcije čez dan in linijo.

  Prednosti
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Naravno in brezkalorično sladilo
  • Enako sladek kot beli sladkor
  • Glikemični indeks 0
  • Sladilo vsebuje eritritol in stevio
  Ključne besede: naravno sladilo, stevija, stevia, sugarsweet, eritritol, sladilo v prahu, naravno sladilo v prahu, sugarsweet sladilo, sugarsweet soft
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več