Sladilo eritritol - SugarSweet Ery, 200g

  Cena 4,50 € 4.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladilo eritritol SugarSweet Ery je naravno nadomestilo sladkorja tako po okusu kot strukturi in ga lahko uporabljamo vsepovsod kjer sicer uporabljamo sladkor. SugarSweet Ery vsebuje eritritol, ki je naravno prisoten v rastlinah. Je popolnoma brez kalorij, je glikemičnega indeksa 0 ter doseže po okusu kar 80% sladkosti belega sladkorja.

  * Neto količina: 200g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Sladilo eritritol - SugarSweet Ery, 200g

  SugarSweet je kolekcija sladil, ki veljajo za naravne in brezkalorične nadomestke belega sladkorja z glikemičnim indeksom 0. V sladilih SugarSweet lahko zasledimo naravno sladilo eritritol in stevio. Eritritol je pridobljen s procesom naravne fermentacije rastlinskega škroba, stevia pa je pridobljena iz listov rastline stevija. V kolekciji SugarSweet se nahaja tudi sladilo SugarSweet Ery.

  SugarSweet Ery vsebuje sladilo eritritol, ki je tako po strukturi kot okusu izjemno podoben belemu sladkorju. Po okusu doseže kar 80% sladkost belega sladkorja. Gre za naravno, brezkalorično sladilo z glikemičnim indeksom 0. SugarSweet Ery prav tako ne povzroča kariesa in ima v telesu antioksidativno funckijo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Raziskave so pokazale, da je čokoladna torta odlična tudi za zajtrk. Dobro naj bi vplivala na naše možganske funkcije čez dan in linijo.

  Prednosti
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Primerno tudi za diabetike
  • Naravno in brezkalorično sladilo
  • Enako sladek kot beli sladkor
  • Glikemični indeks 0
  Ključne besede: naravno sladilo, sladilo, sladilo eritritol, sladilo sugarsweet, sugarsweet, sugarsweet ery, ery, sladilo ery, eritritol, naravno sladilo eritritol, glikemični indeks 0, brezkalorično sladilo, sladilo brez kalorij
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več