Sladilo stevia - 100% stevia Elite, 10g

  Cena 6,50 € 6.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladilo stevia, 100% stevia Elite, je naravno namizno sladilo izdelano iz 100% izvlečka listov rastline stevija. Sladilo vsebuje 97% delež Reb-A in ne vsebuje drugih umetnih dodatkov. Je brez kalorij, z glikemičnim indeksom 0 ter brez GSO. Okus je zelo sladek, brez grenkega priokusa.

  * Neto količina: 10 g. Priložena je tudi merica za doziranje.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Sladilo stevia - 100% stevia Elite, 10g

  SunStevia je znamka naravnih sladil, primernih za vse, ki prisegajo na bolj zdrav in naraven način prehranjevanja ali se izogibajo belemu sladkorju zaradi zdravstvenih razlogov. Sem spada tudi 100% sladilo Stevia Elite, ki je kar 350x slajši kot sladkor.

  Sladilo stevia – 100% stevia Elite je 100% ekstrakt listov stevije. Sladilu tudi niso dodane druge primesi ali umetni dodatki. Stevia Elite vsebuje najvišji delež izvlečka Reb-A na tržišču– kar 97%, zato je potrebna pazljivost pri doziranju (1g 100% stevia Elite = 250g sladkorja oziroma 1 merica = 12 žličk sladkorja). Sladilo ima glikemični indeks 0 ter je brez kalorij, prav tako je 100% rastlinskega izvora. Zato je primeren tudi za diabetične bolnike, vegetarijance in vegane.

  100% stevio Elite lahko uporabljamo za slajenje  hrane ali pijače po želji.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • 100% ekstrakt rastline stevia
  • Primerno tudi za diabetike
  • Naravno in brezkalorično sladilo
  • Glikemični indeks 0
  • Je 350x slajše od belega sladkorja
  Ključne besede: naravno sladilo, stevija, stevia, glikemični indeks 0, sladilo brez kalorij, sunstevia, stevija v prahu, ekstrakt listov stevije, naravno sladilo stevia
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več