

Kraševa tradicionalna Bajadera je prav gotovo vsem dobro poznana po svojem značilnem okusnem nougatu, obogatenem z lešniki in mandlji. Ta pristna bonboniera predstavlja pravi čokoladni užitek za vsakogar. Posebna praznična izdaja v lični vrečki z mašnjico, predstavlja enkratno čokoladno darilo ob različnih priložnostih.
* Neto količina: 150 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kraševa tradicionalna Bajadera je prav gotovo vsem dobro poznana po svojem značilnem okusnem nougatu, obogatenem z lešniki in mandlji. Ta pristna bonboniera predstavlja pravi čokoladni užitek za vsakogar. Posebna praznična izdaja v lični vrečki z mašnjico, predstavlja enkratno čokoladno darilo ob različnih priložnostih.
* Neto količina: 150 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Bajadera, prav gotovo spada med najbolj tradicionalne Kraševe izdelke, saj nas ta vrhunska bonboniera razvaja že kar od leta 1954. Kot ostali izdelki čokoladnice Kraš, tudi Bajadero odlikujejo vrhunska srednjeevropska znanja o izdelavi čokolade, ki vedno znova presenečajo. Bajadero zaznamuje čudovit okusen nougat, ki ga dopolnjujejo mandlji in lešniki, kar ustvarja odlično kombinacijo okusov.
Tokrat nas je Kraš presenetil s praznično kolekcijo izdelkov, ki so te dobro znane bonboniere ponesle še višje, saj so sedaj zapakirane v še bolj elegantni embalaži in okrašene z rdečo mašnjico. Med njimi je tudi ta Zlata praznična bajadera, zapakirana v lično zlato vrečko. Zlata praznična bajadera je prav gotovo zelo lepo čokoladno darilo za vaše bližnje!
Sladkor, lešniki 20%, kakavovo maslo, mandlji 7%, kakavova masa, emulgator sojin lecitin, aroma.
Lahko vsebuje mleko.
Energijska vrednost 545kCal (2280kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.