

V zimsko obarvani bonbonieri se skriva 6 ročno izdelanih sladkih pralin iz najboljše temne, mlečne in bele čokolade. Pralinam so dodani okusi, ki bodo polepšali mrzle zimske dni kot so cimet, praženi mandlji, sezam in cointreau. Dobnikova Zimska bonboniera tako ponuja raznolikost zimskih okusov in oblik, s katero boste navdušili tudi bolj zahtevne čokoholike.
* Neto količina: 80 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
V zimsko obarvani bonbonieri se skriva 6 ročno izdelanih sladkih pralin iz najboljše temne, mlečne in bele čokolade. Pralinam so dodani okusi, ki bodo polepšali mrzle zimske dni kot so cimet, praženi mandlji, sezam in cointreau. Dobnikova Zimska bonboniera tako ponuja raznolikost zimskih okusov in oblik, s katero boste navdušili tudi bolj zahtevne čokoholike.
* Neto količina: 80 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Slovenska čokoladnica Čokoladni atelje Dobnik, z dolgoletno tradicijo ročne izdelave čokoladnih izdelkov, se danes ponaša s paleto mamljivih vrhunskih čokoladnih izdelkov, narejenih iz najboljše belgijske čokolade, brez dodanih konzervansov, umetnih barvil ali arom. Pripravili so tudi ljubko in nadvse okusno kolekcijo zimskih pralin ter jih zavili v simpatične bonboniere.
V Zimski bonbonieri (80 g) boste našli 6 odličnih ročno izdelanih pralin, ki so nastale pod navdihom zime. Vrhunski temni čokoladi, sladki mlečni in kremasti beli čokoladi so čokoladni mojstri dodali še različne tople zimske okuse, ki se čudovito spojijo s čokolado. Pustite, da okusi cimeta, praženih mandljev, sezama in cointreau-a pogrejejo tudi vaše zimske dni.
Mlečna čokolada 24% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); temna čokolada 21% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin) naravna vanilijeva aroma); lešnikova krema 20% (sladkor, rastlinska olja (sončnično, kokosovo), lešniki, kakav v prahu, mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin, sorbitol), laktoza, naravne arome); bela čokolada 11% (sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečne maščobe, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); čokoladna krema 7% (rastlinske maščobe (kokosovo, palmino), čokolada v prahu, sladkor, nemasten kakav v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravne arome); marcipan 4% (sladkor, mandlji, glukozni sirup, arome); praženi lešniki; praženi mandlji; oreh; sezam; smetana; sadje; kokosova moka; kava; žita; začimbe; konjak; whisky; barvni potisk na nekaterih pralinejih (kakavovo maslo, sladkor, barvila: E102, E110, E120, E132. E171, E172).
Nekateri pralineji vsebujejo od 1,2 - 3,5 % vol. alkohola.
Energijska vrednost 535kCal (2248kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Skrbimo, da so vsi izdelki ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.