Pavoni - Silikonski model za pito, 28 cm

  Cena 12,95 € 12.95 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Pavoni Slilikonski model za pito je primeren za vse, ki radi pečete sladke pregrehe - pite v najrazličnejših okusih in kombinacijah. Model, narejen iz kakovostnega 100% platinum silikona, je zelo enostaven za uporabo, obstojen, prenese tako visoke kot nizke temperature in je tudi zelo enostaven za čiščenje.

  * Silikonski model za pito je premera 28 cm.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 12 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 12 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,12 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Pavoni - Silikonski model za pito, 28 cm

  V kolekciji silikonskih modelov za pripravo slaščic se nahaja tudi zelo priročni model za pito Pavoni. Model je narejen iz 100% platinum silikona, ki je primeren za dolgotrajno uporabo, biskviti se na površino ne prijemajo, modelček pa je tudi izjemno lahko očistiti (s tekočo vodo ali v pomivalnem stroju).

  Pavoni Silikonski model za pito je premera 28cm, kar je ravno pravšnja velikost za razveseljevanje družine. Model je čudovite čokoladne rjave barve za eleganco vaših kuhinjskih pripomočkov. Modelček je odporen tako na visoke kot tudi nizke temperature (od –60°C do +230°C) in je tako primeren za uporabo v hladilniku, zamrzovalniku, pečici in tudi mikrovalovni pečici.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Pakiranje vsebuje silikonski model za peko pit
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Izdelano iz 100% platinum silikona
  Ključne besede: silikonski model, pripomočki za peko, silikonski model za pito, model za pito, pita, silikon, za peko, pavoni, pavoni silikonski model za pito, za pito
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več