Lizin vrt - Bio presna čokolada Čili, 45 g

  Cena 3,75 € 3.75 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Bio presna čokolada Čili je odlična presna čokolada izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla. Čokoladica je presna, brez glutena, mleka, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil. Izdelana je iz 100% naravnih sestavin. Čokolada vsebuje vsaj 80% kakavovih delcev in dodatek ekološkega čilija v prahu za rahlo začinjen okus. Primerno za vegane.

  * Neto količina: 45 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Bio presna čokolada Čili, 45 g

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili so odlično kolekcijo presnih čokoladic, med katerimi je tudi Bio presna čokolada Čili.

  Lizin vrt Bio presna čokolada Čili(45 g) je vrhunska presna čokoladica, odlična kot prigrizek ali slaščica po obroku. Izdelana je iz prvovrstnih 100% naravnih sestavin iz nadzorovanega ekološkega porekla. Čokolada vsebuje vsaj 80% kakavovih delov, dodan pa je odličen in pekoč ekološki čili v prahu, ki omamno začini okus čokolade.

  Je presna in iz 100% naravnih sestavin ter je brez dodanega sladkorja, brez glutena in umetnih barvil. Primerna za vegane in ljubitelje presnih jedi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Čokoladi dodan ekološki čili
  • Čokolada je presna in izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla
  • Brez dodanega sladkorja, brez glutena, mleka in umetnih barvil
  • Vsaj 80% kakavovih delov
  Ključne besede: čili, presna čokolada, ekološko pridelano, brez mleka, brez glutena, za vegane, vegansko, brez sladkorja, presno, lizin vrt, lizin vrt presna čokolada, brez umetnih barvil, s čilijem, presna čokolada s čilijem, ekološki čili, naravno
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več