Lizin vrt - Bio presna čokolada Vanilija in inkovske jagode, 45 g

  Cena 3,75 € 3.75 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Bio presna čokolada Vanilija in inkovske jagode je odlična presna čokolada izdelana iz prvovrstnih 100% naravnih sestavin ekološkega porekla. Čokoladica je brez glutena, mleka, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil. Vsebuje vsaj 80% kakavovih delcev in dodatek vanilije v prahu in inkovskih jagod. Primerno za vegane in ljubitelje presnih izdelkov.

  * Neto količina: 45 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Bio presna čokolada Vanilija in inkovske jagode, 45 g

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili so odlično kolekcijo presnih čokoladic, med katerimi je tudi Bio presna čokolada Vanilija in inkovske jagode.

  Lizin vrt Bio presna čokolada Vanilija in inkovske jagode (45 g) je vrhunska presna čokoladica, odlična kot prigrizek ali slaščica po obroku. Izdelana je iz prvovrstnih 100% naravnih sestavin iz nadzorovanega ekološkega porekla. Čokolada vsebuje vsaj 80% kakavovih delov, dodane pa so tudi odlične inkovske jagode in vanilija v prahu.

  Je presna in iz 100% naravnih sestavin ter je brez dodanega sladkorja, brez glutena in umetnih barvil. Primerna za vegane in ljubitelje presnih jedi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Čokoladi dodana ekološka vanilija v prahu in inkovske jagode
  • Čokolada je presna in izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla
  • Brez dodanega sladkorja, brez glutena, mleka in umetnih barvil
  • Vsaj 80% kakavovih delov
  Ključne besede: presna čokolada, vanilija, brez mleka, brez glutena, za vegane, vegansko, presno, brez dodanega sladkorja, lizin vrt, lizin vrt presna čokolada, brez umetnih barvil, inkovske jagode
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več