Temna čokolada s konopljo

  Cena 2,20 € 2.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada s konopljo je ročno izdelana iz odlične 60% temne čokolade ter zgolj iz prvovrstnih sestavin. Vsebuje oluščena semena slovenske industrijske konoplje. Okusa odlične temne čokolade in konoplje se čudovito prepletata in ponujata enkratno čokoladno doživetje. Prepustite se novim okusom in kombinacijam.

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Temna čokolada s konopljo

  Vsaka čokoladna tablica je ročno izdelana in dopolnjena z različnimi posipi. Tokrat so bila temni čokoladi dodana semena industrijske konoplje.

  Temna čokoladica s semeni konoplje je ročno izdelana iz odlične 60 % temne čokolade in lično posuta z oluščenimi semeni slovenske industrijske konoplje. Tablica lahko služi kot simpatično darilo ali samo za sladkanje v udobju svojega doma. Okusa temne čokolade in semen konoplje se odlično prepletata.

  Mojačokolada.si

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je avtorsko ročno delo
  • Za ljubitelje temne čokolade
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Vrhunska kvaliteta čokolade
  Ključne besede: čokoladica, temna, temna čokoladica, temna čokoladica s konopljo, konoplja, semena konoplje, konopljina semena, industgrijska konoplja, ročno izdelana tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več