Silikonski model za praline - Zima

  Cena 6,50 € 6.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Modelčki za praline v obliki božično-zimskih motivov so namenjeni za domačo pripravo pralin, ki jih je s pomočjo tega modelčka zelo enostavno pripraviti. Modelčki so narejeni iz silikona, ki je zelo obstojen. Vživite se v pravega čokoladnega mojstra in pripravite vrhunske praline po vašem okusu tudi doma ter tako razveselite svoje najbližje!

  * Zadostuje za pripravo 15 pralin.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Silikonski model za praline - Zima

  V kolekciji silikonskih modelčkov za pripravo domačih pralin se nahaja tudi modelček, s katerim lahko pripravite ljubke čokoladne praline in jih napolnite s kremicami ter polnili čisto po svojih željah.

  Silikonski model za praline Silikomart v obliki simpatičnih Božičkovih sani, snežaka in ljubkega jelenčka, je narejen iz kakovostnega 100% silikona, ki je izvrsten trpežen material ter naredi pripravo pralin zares enostavno. Modelčki so prilagodljivi, obstojni, trpežni, zdravju neškodljivi in odporni na tako nizke kot visoke temperature (postavimo jih lahko v hladilnik, zamrzovalnik, pečico ali mikrovalovno pečico).

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen iz 100% silikona
  • Pakiranje vsebuje modelček za 15 čokoladnih pralin
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Primerno za pripravo vrhunskih čokoladnih pralin tudi doma
  Ključne besede: silikonski model za praline, silikomart, zima, izdelovanje pralin, silikonski modelčki, modelčki v zimskih motivih
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več