

Dorina Napolitanka čokoladna tablica, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek za vse ljubitelje mlečne čokolade in vafljev. Mlečna čokolada z vsaj 34% kakavovih delov je napolnjena s finimi krhkimi vaflji, ki se izmenjujejo s čokoladno kremo. Odlična čokoladna kombinacija je zavita v zlato svetlečo folijo in je idealno darilo za vsako priložnost.
* Neto količina: 290 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Dorina Napolitanka čokoladna tablica, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek za vse ljubitelje mlečne čokolade in vafljev. Mlečna čokolada z vsaj 34% kakavovih delov je napolnjena s finimi krhkimi vaflji, ki se izmenjujejo s čokoladno kremo. Odlična čokoladna kombinacija je zavita v zlato svetlečo folijo in je idealno darilo za vsako priložnost.
* Neto količina: 290 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa vse do danes razvija proizvodnjo izdelkov iz kakava, keksov, vafljev in bonbonov.
O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki, Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro poznani številnim potrošnikom.
Sladkor, vafelj izdelek 13%(sladkor, pšenična moka, rastlinska maščoba(palma, shea), manjmasten kakavov prah, polnomastna sojina moka, čokolada 1%, jedilna sol, sredstvo za uravnavanje kislosti E500, aroma), posneto mleko v prahu, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, rastlinska maščoba(palma), kakavova masa, sirotka v prahu(mleko), manjmasten kakavov prah 1,5%, mlečna maščoba, emulgator sojin lecithin, arome. Lahko vsebuje lešnike.
Energijska vrednost 554kCal (2317kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.