GuyLian - Morski konjički s karamelo, 168 g

  Cena 4,69 € 4.69 EUR

  Kupi 2 in prihrani 5%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  GuyLian Morski konjički s karamelo so izvrstne čokoladne praline v obliki ljubkih morskih konjičkov. Morski konjički so izdelani iz najboljše belgijske mlečne, bele in temne čokolade ter napolnjeni s fino kremo iz karamele, ki se čudovito ujame z okusom čokolade. Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih morskih konjičkov in je kot nalašč za sladkanje v krogu bližnjih.

  * Neto količina: 168 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  GuyLian - Morski konjički s karamelo, 168 g

  Priznana belgijska čokoladnica GuyLian je najbolj poznana po božanskih čokoladnih pralinah, v obliki morskih sadežev, med katerimi pa je zagotovo najbolj priljubljen čokoladni morski konjiček.

  GuyLian Morski konjički s karamelo (168 g) so izdelani iz najboljše in najslajše belgijske mlečne, bele ter temne čokolade, ki se lahko pohvali z izjemno kremastim okusom in čudovito topljivostjo. Vsaka čokoladica je napolnjena s kremastim polnilom iz karamele, bogatega okusa. Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih morskih konjičkov, zapakiranih v lično darilno embalažo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Čokoladi je dodano karamelno polnilo
  • Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih morskih konjičkov
  • Primerno tudi za darilo ob najrazličnejših priložnostih
  Ključne besede: bonboniera, karamela, guylian, guylian bonboniera, guylian seahorse, guylian morski konjički, morski konjički, čokoladni morski konjički, morski konjički s karamelo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več