GuyLian - Extra temna bonboniera v obliki morskih sadežev, 125 g

    Cena 3,50 € 3.5 EUR

    Kupi 2 in prihrani 5%

    Artikel ni na zalogi
    V košarico

    GuyLian Extra temna bonboniera čokoladnih morskih sadežev vas bo navdušila z bogatim kakavovim okusom in kremastim čokoladnim polnilom. Čokoladni morski sadeži so narejeni iz najboljše belgijske 74% temne čokolade in napolnjeni z gladko temno lešnikovo kremo. Odlično za posladek in tudi kot simpatično darilo. Bonboniera vsebuje 11 čokoladnih morskih sadežev.

    * Neto količina: 125 g.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


    Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
    Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
    Info

    GuyLian - Extra temna bonboniera v obliki morskih sadežev, 125 g

    Priznana belgijska čokoladnica GuyLian je najbolj poznana po božanskih čokoladnih pralinah v obliki morskih sadežev, ki nudijo unikatno kremasto in izjemno kakavovo izkušnjo ljubiteljem temne čokolade.

    GuyLian Extra temna bonboniera morskih sadežev (125 g) je izdelana iz najboljše in fine belgijske 74% temne čokolade, ki se lahko pohvali z izjemnim kakavovim okusom. Vsaka čokoladica je napolnjena s kremastim polnilom iz temne čokolade in lešnikov. Bonboniera vsebuje 11 čokoladnih pralin. Primerna tako za sladkanje doma kot tudi za darilo za razvajanje svojih najljubših čokoholikov.

    Izdelek še nima mnenja kupcev.

    Prednosti
    • Za ljubitelje temne čokolade
    • Čokoladi je dodano kremasto čokoladno-lešnikovo polnilo
    • Bonboniera vsebuje 11 čokoladnih morskih sadežev
    • Vsaj 74% kakava
    Ključne besede: temna čokolada, guylian, guylian čokolada, guylian morski sadeži, čokoladni morski sadeži, guylian bonboniera, guylian temni morski sadeži, morski sadeži iz čokolade
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več