Naravna in kvalitetna presna gibanica, 1 kos

  Cena 2,95 € 2.95 EUR

  Kupi 2 in prihrani 5%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Presna gibanica Naravno In Kvalitetno je izjemno bogatega in svežega okusa, saj je narejena iz naravnih in visoko kakovostnih sestavin. Vse sestavine so presne in niso toplotno obdelane. Gibanica ne vsebuje dodatnega sladkorja (razen sladkorja, ki se nahaja v sestavinah), za sladek okus poskrbi agavin sirup.

  Idealno za sladkanje brez slabe vesti.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Naravna in kvalitetna presna gibanica, 1 kos

  Naravno In Kvalitetno je znamka naravnost božanskih presnih dobrot. Izdelujejo tudi tortice najrazličnejših okusov in tudi izvrstne Presne gibanice. Pri izdelavi so uporabljene le naravne in najboljše presne sestavine. Gibanica je sladkana s 100% agavinim sirupom in tako ne vsebuje dodatnega sladkorja.

  Presno gibanico naročite preko spletne trgovine. Po prejetem plačilu boste na vaš e-mail prejeli kupon, ki ga boste lahko izkoristili pri naročilu v Naravno In Kvalitetno. Po plačilu kupona je obvezno predhodno naročilo vsaj 2 delovna dneva prej. Na voljo je brezplačen osebni prevzem gibanice v poslovalnici NIK na Pljemljevi 2 v Ljubljani. Doplačilo za dostavo na dom po Sloveniji znaša 10€ in se doplača pri ponudniku. Dostava po Ljubljani je za naročila nad 15€ brezplačna.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Primerno za 1 osebo
  • Brez dodanega sladkorja
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  Ključne besede: naravno in kvalitetno, presna gibanica, gibanica, naravna in kvalitetna gibanica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več