Bio presna kakavova pasta Arriba Nacional, 250 g

  Cena 13,90 € 13.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Presna kakavova pasta Arriba Nacional je narejena iz biološko pridelanega 100% presnega divjega kakava iz višav nacionalnega parka v Ekvadorju. Kakavova zrna so sušena na soncu in skrbno predelana v nadzorovanih procesih, ki zagotavljajo kakovost in presnost izdelka. Kakav pozitivno učinkuje na razpoloženje in vitalnost.

  * Neto količina: 250 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 13 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 13 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,13 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Bio presna kakavova pasta Arriba Nacional, 250 g

  Bio presna kakavova pasta Arriba Nacional je narejena iz biološko pridelanega 100% presnega kakava Ariba Nacional, ki izvira iz nacinalnega parka Arriba v Ekvadorju in spada pod divjo sorto kakava. Kakavovci te sorte imajo globoke korenine, ki omogočajo črpanje mineralov globoko iz vulkanske zemlje. Zrna kakava so sušena na soncu in nato skrbno predelana v tamkajšnjem lokalnem obratu in od tod izhaja kvaliteta tega presnega kakava. Kakav se lahko pohvali z več kot tristotimi vitalnimi snovmi, občutljivimi na toploto, katerih vsakdanji kakavi prav zaradi toplotne obdelave ne vsebujejo. Pohvali se lahko tudi z visokim deležem antioksidantov, vitaminov, mineralov ter blagodejnim učinkom na razpoloženje in vitalnost.

  Priporočena dnevna količina je 20-25 g. Presna kakavova masa je idealna za pripravo raznih slaščic, kot so torte, piškoti ali pa domače čokoladne tablice. Kakavova masa je brez glutena, brez gensko spremenjenih organizmov, brez sladkorja in primerna tudi za vegane.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek najvišje kvalitete
  • Primerno za vegane
  • Brez glutena, brez sladkorja in brez gensko spremenjenih organizmov
  • Ekološko pridelano
  Ključne besede: kakavova masa, kakavova pasta, bio kakavova pasta, presna kakavova pasta, pasta iz kakava
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več