Bio presno kakavovo maslo Arriba Nacional, 250 g

  Cena 13,50 € 13.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Presno kakavovo maslo Arriba Nacional je narejeno iz biološko pridelanega 100% presnega kakava iz nacionalnega parka v Ekvadorju. Kakavova zrna so sušena na soncu in skrbno predelana v nadzorovanih procesih, ki zagotavljajo kakovost in presnost izdelka. Kakav pozitivno učinkuje na razpoloženje in vitalnost.

  * Neto količina: 250 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 13 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 13 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,13 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Bio presno kakavovo maslo Arriba Nacional, 250 g

  Bio presno kakavovo maslo Arriba Nacional je narejeno iz biološko pridelanega 100% presnega kakava Ariba Nacional, ki izvira iz nacinalnega parka Arriba v Ekvadorju in spada pod divjo sorto kakava. Kakavovci te sorte imajo globoke korenine, ki omogočajo črpanje mineralov globoko iz vulkanske zemlje. Zrna kakavovca so sušena na soncu in nato skrbno predelana v tamkajšnjem lokalnem obratu in od tod izhaja kvaliteta tega presnega kakava. Kakav se lahko pohvali z več kot 300 vitalnimi snovmi, občutljivimi na toploto, katerih vsakdanji kakav prav zaradi toplotne obdelave ne vsebuje. Pohvali se lahko tudi z visokim deležem antioksidantov, vitaminov, mineralov ter blagodejnim učinkom na razpoloženje in vitalnost.

  Priporočena dnevna količina je 20-25 g. Kakavovo maslo je odlično pri pripravi presnih čokoladnih napitkov, piškotov, tort in podobno. Maslo je brez glutena, brez gensko spremenjenih organizmov, brez sladkorja in primerno za vegane.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek najvišje kvalitete
  • Primerno za vegane
  • Brez glutena, brez sladkorja in brez gensko spremenjenih organizmov
  • Ekološko pridelano
  Ključne besede: bio, kakav, kakavovo maslo, bio kakavovo maslo, maslo, presno, presno kakavovo maslo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več