Obisk čokoladnice Zotter - Za otroke, 4-5 let

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 5%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Kako je izdelana čokolada? Kakšen okus imajo pražena kakavova zrna ali 100% čokolada? Čokoladnica Zotter v svoji tovarni čokolade, skozi katero se sprehodite sami, ponuja vznemerljivo okuševalno ekspedicijo za vsakogar, ki se čokoladi ne more upreti.

  * Vstopnica velja za otroke od 4. do 5. leta starosti. Otroci do 3. Leta starosti imajo brezplačen vstop! Z vstopnico lahko vstopite "mimo vrste".

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Obisk čokoladnice Zotter - Za otroke

  Ogled avstrijske čokoladnice Zotter in sladkega čokoladnega sveta je zares čudovita priložnost, da izveste kaj novega o čokoladi, poskusite kakšno čokoladno dobroto, se pogrejete z izbrano vročo čokolado in doživite pridelavo čokolade na lastne oči. Sprehodite se po tovarni čokolade skozi zastekljeno pot, ki razpira pogled na proizvodnjo čokolade in vas vodi skozi celoten postopek pridelave čokolade – od kakavovega zrna do prave tablice čokolade. Na ogledu prejmete tudi avdio vodič, ki je na voljo tudi v slovenskem jeziku.

  Na čokoladni poti boste doživeli marsikatero presenečenje, si ogledali film v čokoladnem kinu in poskusili najrazličnejše čokoladne kombinacije, ki so jih ustvarili v čokoladnici Zotter za največje ljubitelje čokolade. Na ogledu lahko pričakujete tudi pražarno z najboljšimi kakavovimi zrni iz različnih delov sveta, čokoladne fontane z različnimi vrstami čokolade, kabinet z začimbami in dodatki, pokuševalnico Labooko čokolad, stopnice do čokoladnih nebes z lizikami in še marsikaj zabavnega ter sladkega.

  * Čokoladnica Zotter se nahaja v Avstriji, nedaleč od Riegersburga v bližini Gradca (Klikni tukaj za točno lokacijo). Vstopnica kupljena pri nas zagotavlja vstop "mimo vrste". Velja 3 mesece od dneva nakupa in jo lahko izkoristite kadarkoli v tem obdobju znotraj delovnega časa Čokoladnice Zotter. Prevoz NI vključen v vstopnico.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Vstopnica velja za otroke od 4. do 5. leta starosti
  • V vstopnico je vključena tudi vstopnina v Zotterjev živalski vrt
  • Doživite vznemirljivo ekspedicijo preizkušanja in odkrivanja skrivnosti čokolade
  • Na ogledu prejmete avdio vodič, ki je na voljo tudi v slovenščini
  Ključne besede: zotter, obisk čokoladnice zotter, avstrijska čokoladnica, obisk zottra
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več