Naser Gashi, trimesečni izobraževalni seminar
Ni na zalogi
Cena
1.795,00 €

Patisserie La Ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Gregoire Ferrandi, vljudno vabita na trimesečni izobraževalni seminar visokega slaščičarstva. Kot pravi Naser Gashi: "Vsaka dobra sladica skriva v sebi voljo do življenja in njegovih radosti."

Poštnina
3,90 €

Za
ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
Nepozabna
izkušnja
Doživite
pravo čokoladno doživetje

Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.

Želiš, da te obvestimo?
Trenutno tvojega izdelka ni na voljo. Sporoči nam svoj elektronski naslov, mi pa ti sporočimo takoj, ko bo tvoj izdelek zopet na voljo.
E-mail naslov za obvestilo
Uspešno smo te dodali na seznam. Obvestili te bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
Termin dogodka
Izberite količino

Za
ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
Nepozabna
izkušnja
Doživite
pravo čokoladno doživetje

Naser Gashi, trimesečni izobraževalni seminar

Patisserie La Ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Gregoire Ferrandi, vljudno vabita na trimesečni izobraževalni seminar visokega slaščičarstva. Kot pravi Naser Gashi: "Vsaka dobra sladica skriva v sebi voljo do življenja in njegovih radosti."

Ni na zalogi

Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.

Želiš, da te obvestimo?
Trenutno tvojega izdelka ni na voljo. Sporoči nam svoj elektronski naslov, mi pa ti sporočimo takoj, ko bo tvoj izdelek zopet na voljo.
E-mail naslov za obvestilo
Uspešno smo te dodali na seznam. Obvestili te bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
Cena
1.795,00 €
Termin dogodka
Št. kosov

Poštnina
+3,90 €
Opis

Naser Gashi, trimesečni izobraževalni seminar

Najpomembnejša stvar pri dobri sladici so surovine, ki morajo biti sveže in karseda naravne. Sledi usklajenost okusov, a ta že zahteva mojstrstvo. Pogosta napaka pri izdelavi sladice je, da ne sledimo dobro vsem postopkom. Največkrat določena navodila preskočimo, čeprav je čarovnija ravno v podrobnostih priprave.

Celotno izobraževanje vodi chef Naser Gashi. Kot ustvarjalec okusov skrbi za vse, za sestavine, recepture in tehnike izdelave. Surovine, ki se uporabljajo na tečajih so izjemne kakovosti in jih je možno dobiti tudi v Sloveniji. Posebna pozornost je posvečena enostavnosti priprave, saj le-ta daje najboljše rezultate tudi v hotelih in restavracijah.

Naser Gashi je dobro poznano ime na področju priprave slaščic in sladic, njegov renome sega preko državnih meja. Svojo mednarodno kariero je zastavil že v mladosti, ko se je odločil za šolanje in delo v Parizu. Tekom dolgega tečaja seminarja, namenjenega predvsem profesionalni ciljni skupini, nam bo približal svoj pristop, ki je utemeljen na treh magičnih načelih: izbranost okusov, zdrave sestavine, pozornost pri delu.

V času skromnejših virov prihodkov je še toliko bolj pomembno, da se profesionalno ravnamo po geslu »manj je več«. Bolje manj vložkov, a ti morajo biti kakovostni in z zagotovljenim uspehom. Kakovosti ne zagotavljajo prazne besede, temveč referenceNaser Gashi botruje sladki postrežbi na Brdu pri Kranju, v Vili Prešeren na
Bledu, v Hiši kulinarike Jezeršek, hotelu Dvor Jezeršek in hotelih Bernardin pa v Kongu HC, hotelu Paka, Vili Herberstein, ljubljanskem Dulcis caffeju, Quadru v Mariboru, čokoladnici da Ponte v Kopru in v slaščičarni Zagreb v Zagrebu.

Ostale podrobnosti o seminarju:

  • Seminar poteka v Horeca Centru v Ljubljani (Šmartinska cesta 106)
  • Začel se bo 11. marca in zaključil 10. junija 2015
  • Več informacij dobite na telefonu 031 533 975 (Naser) ali na e-mail: gashi@laganache.eu


Ne pozabite, s kodo COKOLADA5 prejmete tudi 5% popust ob prijavi!

Proizvajalec