Naser Gashi, trimesečni izobraževalni seminar

  Cena 1 795,00 € 1795 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Patisserie La Ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Gregoire Ferrandi, vljudno vabita na trimesečni izobraževalni seminar visokega slaščičarstva. Kot pravi Naser Gashi: "Vsaka dobra sladica skriva v sebi voljo do življenja in njegovih radosti."

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1795 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 1795 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 17,95 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Naser Gashi, trimesečni izobraževalni seminar

  Najpomembnejša stvar pri dobri sladici so surovine, ki morajo biti sveže in karseda naravne. Sledi usklajenost okusov, a ta že zahteva mojstrstvo. Pogosta napaka pri izdelavi sladice je, da ne sledimo dobro vsem postopkom. Največkrat določena navodila preskočimo, čeprav je čarovnija ravno v podrobnostih priprave.

  Celotno izobraževanje vodi chef Naser Gashi. Kot ustvarjalec okusov skrbi za vse, za sestavine, recepture in tehnike izdelave. Surovine, ki se uporabljajo na tečajih so izjemne kakovosti in jih je možno dobiti tudi v Sloveniji. Posebna pozornost je posvečena enostavnosti priprave, saj le-ta daje najboljše rezultate tudi v hotelih in restavracijah.

  Naser Gashi je dobro poznano ime na področju priprave slaščic in sladic, njegov renome sega preko državnih meja. Svojo mednarodno kariero je zastavil že v mladosti, ko se je odločil za šolanje in delo v Parizu. Tekom dolgega tečaja seminarja, namenjenega predvsem profesionalni ciljni skupini, nam bo približal svoj pristop, ki je utemeljen na treh magičnih načelih: izbranost okusov, zdrave sestavine, pozornost pri delu.

  V času skromnejših virov prihodkov je še toliko bolj pomembno, da se profesionalno ravnamo po geslu »manj je več«. Bolje manj vložkov, a ti morajo biti kakovostni in z zagotovljenim uspehom. Kakovosti ne zagotavljajo prazne besede, temveč referenceNaser Gashi botruje sladki postrežbi na Brdu pri Kranju, v Vili Prešeren na
  Bledu, v Hiši kulinarike Jezeršek, hotelu Dvor Jezeršek in hotelih Bernardin pa v Kongu HC, hotelu Paka, Vili Herberstein, ljubljanskem Dulcis caffeju, Quadru v Mariboru, čokoladnici da Ponte v Kopru in v slaščičarni Zagreb v Zagrebu.

  Ostale podrobnosti o seminarju:

  • Seminar poteka v Horeca Centru v Ljubljani (Šmartinska cesta 106)
  • Začel se bo 11. marca in zaključil 10. junija 2015
  • Več informacij dobite na telefonu 031 533 975 (Naser) ali na e-mail: gashi@laganache.eu


  Ne pozabite, s kodo COKOLADA5 prejmete tudi 5% popust ob prijavi!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Nepozabna izkušnja
  • Doživite pravo čokoladno doživetje
  Ključne besede: Naser Gashi, gashi, naser seminar, slaščičarski seminar
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več