Gorenjka - mlečna čokolada, 250 g

  Cena 2,18 € 2.18 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mlečna čokolada iz tovarne čokolade Gorenjka. Skrivnost bogatega mlečnega okusa mlečne čokolade Gorenjka je v uravnoteženem razmerju kakovostnega kakava in mleka. Čokolado odlikuje posebna voljnost, zaradi katere se v ustih dobro topi in hitro razvije svojo polno aromo.

  * Neto količina: 250 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Gorenjka - mlečna čokolada, 250 g 

  Čokoladnica Gorenjka je v slovensko zgodovino zapisana z dolgoletno tradicijo. Pester nabor čokoladnih produktov iz leta v leto skrbno povečuje in posodablja ter s tem skrbi za zadovoljstvo svojih zvestih strank. V svoji ponudbi skriva raznovrstne čokoladne tablice med katerimi je tudi klasična mlečna čokolada. 

  Mlečna čokolada slovenske čokoladnice Gorenjka je prava izbira za vse ljubitelje dobre stare klasike. Mlečna čokolada, brez dodanih priokusov, poskrbi za nežno mlečno aromo in kremasto teksturo. Privoščite si jo sami ali v krogu družine. 

  VIDEO - Gorenjka

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek s tradicijo
  • Za domača sladkanja v krogu družine
  • 100% slovensko
  • Iz skrbno izbranih kakovostnih sestavin
  • Gorenjka - Polna vsega dobrega
  Ključne besede: čokolada, gorenjka, čokolada gorenjka, gorenjkina čokolada, slovenska čokolada, slovenske čokolade, čokolade gorenjka, mlečna čokolada gorenjka, temna čokolada gorenjka
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več