Torta iz čokoladnice Rustika, Klasična čokoladna torta

  Cena 26,90 € 26.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Klasična (a kljub temu neprimerljivo dobra) čokoladna torta vas bo očarala s svojim nebeškim okusom. Vsebuje rahel čokoladni biskvit in najslajšo kremo iz 70% temne čokolade, ki nežno razvaja naše brbončice. Ta ekstra čokoladna torta je oblita s čokoladnim oblivom in okrašena s čokoladnimi ploščicami ter kakavovimi zrni.

  Nebeško dobra torta za nebeško dobre pregrehe, ki se jim ne gre upreti!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 26 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 26 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,26 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Torta iz čokoladnice Rustika, Klasična čokoladna torta

  Klasična čokoladna torta je definitivno ena izmed najbolj prepoznavnih in najbolj prodajanih tort iz čokoladnice Rustika. Vsi tisti, ki jo poznate, boste trditev o njenem odličnem okusu zagotovo lahko potrdili. Vsi tisti, ki pa torte še niste poizkusili pa jo definitivno še morate. Verjemite, ne bo vam žal!

  Torto naročite preko spletne trgovine. Po prejetem plačilu boste na vaš e-mail prejeli kupon, ki ga boste lahko izkoristili pri naročilu. Po plačilu kupona ter pred prevzemom torte (v čokoladnici Rustika, Citypark) je obvezno predhodno naročilo vsaj 1 delovni dan prej, na telefonsko številko:  0599 35 732.

  • Višina torte: 5 cm
  • Premer torte: 18 cm

  VIDEO - Rustika

  </p

  Čokoladnica Rustika

  Čokoladnica Rustika je priznana slovenska čokoladnica, ki izdeluje različne čokoladne izdelke vrhunske kakovosti. Sladka darila "prvega razreda" so namenjena za darilo za vse priložnosti ter za vsakogar, ki želi uživati v kvalitetni čokoladi.

  Vsi izdelki so izdelani iz le najboljših in svežih sestavin, uporabljena pa je zgolj najboljša čokolada. Vsak produkt je pripravljen ročno, z znanjem najboljših čokoladnih mojstrov. Piko na i pa vsem izdelkom iz čokoladnice Rustika doda tudi izredno dovršena darilna embalaža, ki naredi vsak čokoladni izdelek še privlačnejši.

  Sestavine

  Čokoladni biskvit, kakav za biskvit, krema iz 70% čokolade, čokoladni obliv, pražena kakavova zrna ter čokoladne ploščice za dekoracijo.

  * Rok trajanja: 4 dni.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Primerno za družinska praznovanja in obdarovanja
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  • Vsebuje čokoladni biskvit in kremo iz 70% temne čokolade
  • Torta je oblita s čokoladnim oblivom in okrašena s čokoladnimi ploščicami ter kakavovimi zrni
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, rustika, torta, čokoladna torta, torta iz čokolade, klasična čokoladna torta, klasična torta rustika, kupon za torto
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več