Čoko dogodek: Preizkušanje čokolad

  Cena 19,90 € 19.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za vse ljubitelje vrhunskih čokolad organiziramo Valentinov dogodek s preizkušanjem čokolad, kjer bomo predstavili več kot 22 različnih čokoladnih izdelkov.

  Ob čokoladnem izobraževalno-kulinaričnem dogodku boste preizkuševali najrazličnejše vrste čokolad in pralin ter uživali ob dobrem čokoladnem vinu. 

  * Fotoalbum iz prejšnjih dogodkov preizkušanja čokolad >>

  * DOGODEK JE RAZPRODAN. VSA MESTA SO ZAPOLNJENA.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 19 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 19 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,19 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čoko dogodek: Preizkušanje čokolad

  Gre za edinstven dogodek, kjer boste imeli možnost preizkušati skrbno izbrane ter zgolj najboljše čokoladne izdelke iz različnih čokoladnic. Za vse prave čokoholike je to priložnost, ko boste lahko več kot 22 različnih čokolad preizkusili v enem samem večeru! 

  Skozi celotno preizkušanje čokolad vas bo vodila največja ljubiteljica čokolade Anja ter vam po poti razkrivala skrivnosti čokolad. Dogodek poteka v sodelovanju z najboljšimi čokoladnimi mojstri v sloveniji: Čokoladnica Rajska Ptica, Lucifer Chocolate, La Chocolate, čokoladnica Passero, Kocbek, 20Chocolate, Cavalier, čokoladnica Plešec, Filco, Kunej in Vivoo.

  Cena vključuje "all-inclusive" dogodek: organizacijo dogodka, čokolade, praline in ostale čokoladne izdelke ter pijačo po želji. Zagotovilo: Čokolade ne bo zmanjkalo! Vsak gost bo ob odhodu prejel čokoladno darilo.

  Ostale podrobnosti:

  • Lokacija dogodka: Boschtiz (Litostrojska cesta 56, Ljubljana)
  • Čas dogodka: Četrtek 14.2. zvečer, začetek ob 19:00 (priporočamo, da pridete 10 minut pred začetkom)
  • Trajanje dogodka: cca. 2 uri
  • Za več informacij lahko pokličete tudi Barbaro na telefonsko številko: 070 222 555 ali ji pišete na e-mail: info@mojacokolada.si

  Mnenja čokoholikov

  "Najboljša izbira lokacije, kjer mislim da smo se ob družbi gostiteljev ter prijaznih natakarjev vsi počutili res dobrodošle. Sicer na prvi pogled malo, vendar veliko raznovrste čokolade, ki pa nam je pošteno nahranila želodec in brbončice, tako da nas je ogromno omagalo že na polovici. Toda izgleda je bilo vnaprej predvideno tudi to in ostale čokoladne dobrote smo napokali v vrečke in odnesli domov. Uglavnem, super dogodek, ki sem prepričan da se bo še ponovil." - Miha L.

  "Dragi čokoholiki ki znate razvajati čokoljubce. Z vašim petkovim čokoladnim druženjem sem presenetila mojo drago prijateljico in njenega moža. Nad okusi, ambientom, pogostitvijo in količino vsega dobrega, sta dobesedno navdušena. Najlepše se Vam zahvaljujem v svojem imenu, saj je darilo več kot padlo na plodna tla in zagotovo najmanj kar je, doseglo svoj namen. HVALA in se veselim podobne priložnosti kdaj v prihodnje." - Klavdija M.

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Primerno za darilo
  • Nepozabna izkušnja preizkušanja več kot 22 različnih čokoladnih izdelkov
  • Vstopnica vključuje all-inclusive preizkuševanje različnih vrst čokolad + pijača po izbiri
  • Pustite se zapeljati v čokoladne sanje
  Ključne besede: čokolada, mojačokolada, preizkušanje čokolad, dogodek, čokoladni dogodek, čokoholiki, preizkušanje, vodeni preizkus čokolad, veliko čokolade, dogodek za čokoholike
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več