Metuljček, zlat

  Cena 5,00 € 5 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Popestrite svoje darilo z ljubkim umetnim metuljčkom zapeljive zlate barve. Dekorativna umetna figurica v podobi metulja bo čudovito popestrila vaš darilni paketek in navdušila obdarjeno osebo.

  Metuljčka bomo lično pripeli k darilu. V primeru, da izberete tudi darilno zavijanje bo metuljček pripet na pentljo.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Metuljček, zlat

  Metuljčki zaradi svoje preobrazbe že od nekdaj veljajo za fascinantna bitja. Iz gosenice se razvije prelep metulj, ki zaživi v svojih barvah in milini. Metulji so edi izmed najštevilčnejših živalskih vrst na svetu in zagotovo človeku najljubša vrsta žuželk. 

  Metulje so bili narisani že na Majevskih risbah, zato že od nekdaj nosijo velik pomen. Medtem ko po eni strani odražajo možnost preobrazbe, so po drugi strani simbol lepote in obenem minljivosti, saj prikazujejo, da je treba življenje živeti, preden se ta konča. Metuljček v krasni in bogati zlati barvi je tako odlična izbira za dodatek vašemu darilu, saj bo  paketku dal dodaten pomen, obenem pa je tudi zgolj kot dekoracija čudovit. 

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Primerno za različne priložnosti obdarovanj
  • Iz umetnih materialov
  • Simpatičen umeten metuljček je odlična popestritev vašega darila
  • Dekorativna figurica je zlate barve
  Ključne besede: dekoracija, umetni metuljček, umetna dekoracija, darilno zavijanje, zlata dekoracija, zlati metulj, dekoracija darila, zlati metuljček, umetna figurica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več