Roža - Alstromerija, roza (umetna)

  Cena 3,00 € 3 EUR

  Kupi 2 in prihrani 20%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čudovite roza alstromerije so umetne, a izjemno lepega pristnega videza. Za naše mame, žene, sestre, babice in nasploh vse ljubiteljice rož, bo ta šopek simpatičnih rož kot nalašč. Četudi šopek ne diši po cvetju, pa jo bo zapeljal z ljubkim videzom.

  Čokolada in šopek rož sta naravnost čudovita kombinacija za darilo s katerim ne gre zgrešiti!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Roža - Alstromerija, roza (umetna)

  Alstromerija, ki nosi tudi ime čilska liliija ali inkovska lilija je čudovito cvetje, katero ime izvira iz daljnega Peruja. Cvetovi so lilijaste oblike in so večbarvni, na sebi pa skrivajo škrlatne proge. Alstromerija v sebi nosi simboliko dolgoletnega prijatelstva, zato po še posebej primerna za obdarovanje obletnice prijateljstva ali obdarovanje prijateljic. 

  Cvet je sestavljen iz šestih listov, od katerih vsak nosi svoj pomen. To so: razumevanje, humor, potrpljenje, sočutje, energijo, spoštovanje. Tako lepa cvetica in tako velik pomen nosi. Izberite Alstromerijo v rozni barvi za ljubiteljice rumene in polepšajte njen dan!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Primerno za vse ljubiteljice cvetja
  • Šopek vsebuje simpatične umetne alstromerije
  • Simpatičen dodatek k darilu
  • Roža je roza barve
  Ključne besede: umetno cvetje, umetne rože, umetni šopek, šopek rož, umetne alstromerije, alstromerije, alstromerija, umetna roža
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več