Kunej - Mlečna čokolada s celimi lešniki z gradu Rajhenburg

  Cena 4,50 € 4.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mlečna čokolada s celimi lešniki prihaja izpod okrilja slovenske čokoladnice Kunej iz Brestanice, kjer so nekoč menihi trapisti izdelovali prvo čokolado v tem delu Evrope. Čokoladna tablica iz mlečne čokolade s celimi lešniki je bila v takratnem obdobju najbolj priljubljena. Bila je simbol trapistovske čokolade, ki pooseblja kakovost in odličnost.

  * Neto količina: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kunej - Mlečna čokolada s celimi lešniki z gradu Rajhenburg

  Mlečna čokolada s celimi lešniki je nastala v novi čokoladnici Kunej na prenovljenem gradu Rajhenburg, v kraju Brestanica, kjer so nekoč menihi trapisti izdelovali prvo čokolado v tem delu Evrope. Čokoladnica Kunej je tako za edinstvene užitke v čokoladi pripravila omamno mlečno čokoladno tablico z odličnimi celimi lešniki v simpatični darilni škatlici.

  Čokoladna tablica iz mlečne čokolade z dodanimi celimi lešniki je bila v takratnem obdobju menihov trapistov najbolj priljubljena. Bila je simbol trapistovske čokolade, ki pooseblja kakovost in odličnost!

  VIDEO - Čokoladnica Kunej

  Hiša trt, vina in čokolade Kunej

  Od leta 2013 se je vinski kleti Kunej pridružila še čokoladnica. V sodelovanju z mestnim muzejem Krško in prenovljenim gradom Rajhenburg so se priključili projektu "Vpliv trapistov na posavsko podeželje, akronim Trapistin" in tako pričeli z ročno izdelavo ličnih čokoladnih izdelkov po navdihu trapistovske dediščine. Proizvodnja čokoladnih izdelkov poteka v Mozerjevi hiši v neposredni bližini prenovljenega gradu Rajhenburg. Ustvarili so tudi odlično kombinacijo vrhunskega vina in temne čokolade.

  V času menihov trapistov so bile izjemno popularne čokoladne tabličke Imperial in pa mlečna čokolada s celimi lešniki, oboje danes na voljo tudi za poizkušnjo!

  Sestavine

  Mlečna čokolada z najmanj 37% kakavovih delov in najmanj 18% mlečnih delov (kakavova masa, mleko v prahu, sladkor, kakavovo maslo, sojin lecitin, aroma vanilije), celi lešniki.

  Blaž P.
  09.12.2018

  dobra

  Prednosti
  • Mlečni čokoladi dodani celi lešniki z gradu Rajhenburg
  • Primerno za sladke užitke
  • Simpatična darilna škatlica
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, mlečna čokolada, celi lešniki, čokoladnica kunej, kunej, čokolada kunej, mlečna čokolada s celimi lešniki, čokolada iz brestanice, čokolada trapistov, trapisti in čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več