Kunej - Čokoladna bonboniera, Harmonije posavja

  Cena 10,50 € 10.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Bonboniera Harmonije Posavja prihaja izpod okrilja slovenske čokoladnice Kunej. V finih čokoladnih lupinicah iz temne, mlečne ali bele čokolade se skrivajo prefinjeni domači žlahtni okusi iz Posavja, kot so slive, maline, jagode, borovnice, višnje, lešniki, grozdje, vino in med iz posavskega cvetja. Zbirka vrhunskih ročno izdelanih pralinejev vas bo navdušila!

  * Neto količina: 130 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 10 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,10 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kunej - Čokoladna bonboniera, Harmonije posavja

  Bonboniera Harmonije Posavja je nastala v novi čokoladnici Kunej na prenovljenem gradu Rajhenburg, v kraju Brestanica, kjer so nekoč menihi trapisti izdelovali prvo čokolado v tem delu Evrope. Čokoladnica Kunej je tako za edinstvene užitke v čokoladi pripravila omamne čokoladne pralineje, pakirane v lično bonboniero.

  V čokoladnih lupinicah iz temne, mlečne ali bele čokolade se skrivajo žlahtni okusi posavskega sadja: slive, maline, jagode, borovnice, višnje, lešniki in nenazadnje grozdje, pridelano v vino. Od vin nas razvajata jagodni izbor laškega rizlinga, glavne bele vinske sorte Posavja, in posebnost hiše Kunej - čokoladno vino. Zbirko harmonično dopolnjujejo še čokoladni pralineji z medom iz posavskega cvetja.

  VIDEO - Čokoladnica Kunej

  Hiša trt, vina in čokolade Kunej

  Od leta 2013 se je vinski kleti Kunej pridružila še čokoladnica. V sodelovanju z mestnim muzejem Krško in prenovljenim gradom Rajhenburg so se priključili projektu "Vpliv trapistov na posavsko podeželje, akronim Trapistin" in tako pričeli z ročno izdelavo ličnih čokoladnih izdelkov po navdihu trapistovske dediščine. Proizvodnja čokoladnih izdelkov poteka v Mozerjevi hiši v neposredni bližini prenovljenega gradu Rajhenburg. Ustvarili so tudi odlično kombinacijo vrhunskega vina in temne čokolade.

  V času menihov trapistov so bile izjemno popularne čokoladne tabličke Imperial in pa mlečna čokolada s celimi lešniki, oboje danes na voljo tudi za poizkušnjo!

  Sestavine

  Temna čokolada z najmanj 69,9% kakavovih delov, mlečna čokolada z najmanj 30,9% kakavovih delov in najmanj 21,1% mlečnih delov, bela čokolada z najmanj 33,1% kakavovih delov in najmanj 22,9% mlečnih delov, kakavova masa, mleko v prahu, kakavovo maslo, sojin lecitin, aroma vanilije, sladkor, glukoza, sorbitol, lešniki, slive, maline, jagode, višnjev liker, borovničev liker, vino laški rizling - jagodni izbor, čokoladno vino, cvetlični med.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokoladi dodane slive, maline, jagode, borovnice, višnje, lešniki, grozdje, vino in med iz posavskega cvetja
  • Bonboniera vsebuje žlahtne domače dobrote iz Posavja
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Simpatična embalaža primerna tudi za obdarovanje
  Ključne besede: čokolada, harmonija, praline, bonboniera, pralineji, čokoladna bonboniera, čokoladno vino, čokoladnica kunej, harmonije posavja, posavje, kunej
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več