Ombar - Ekološka presna čokolada Acai jagode in borovnice

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Ombar so okusne ploščice iz ekološkega kakava in s kokosovim sladkorjem, ki ima nizek glikemični indeks in ki počasi vnaša sladkor v kri. Pomembne sestavine so tudi različno jagodičevje ter bio probiotočne kulture, ki krepijo naš imunski sistem. Vse sestavine so naravne. Ombar ploščice so popolnoma rastlinskega izvora in ne vsebujejo gensko spremenjenih vhodnih surovin.

  * Neto količina: 35 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Ombar - Ekološka presna čokolada Jagode in kokosova krema

  Izredno okusna in zdrava čokoladica je izdelana iz ekološkega presnega kakava polnega z antioksidanti. Vsebuje tudi probiotične kulture za krepitev našega imunskega sistema. Sladkana je s kokosovim sladkorjem, ki vsebuje encime, ki spodbujajo počasnejše sprejemanje sladkorja v krvni obtok. Čokoladi so dodane tudi acai jagode in borovnice ekološke pridelave. Vse sestavine so rastlinskega izvora in ne vsebujejo GSO (gensko spremenjenih sestavin).

  Čokolada  je prejela certifikat SOIL Association in Vegan, ki zagotavlja, da je izdelek primeren tudi za vegane. Te simpatične presne čokolade so dobile ime po zvoku OM, ki ima močan pozitiven učinek na živčni sistem in prebudi spečo fizično in mentalno energijo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je prejel certifikata Vegan in SOIL
  • Čokoladi so dodane acai jagode, borovnice in probiotične žive kulture, ki krepijo imunski sistem
  • Čokolada je izdelana iz ekološkega presnega kakava
  • Izvirno in okusno darilce
  • Primerno za vegane
  • Brez glutena in jajc
  Ključne besede: kokos, ombar, presne čokolade, ekološke čokolade, ekološko presna čokolada, probiotične kulture, čokolada z živimi kulturami, čokolada z acai jagodami, čokoalda z borovnicami, acai jagode, borovnice
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več