Ombar - Ekološka presna 60% temna čokolada s kokosovo kremo

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Ombar so okusne ploščice iz ekološkega kakava in dodatkom kokosove kreme, vsebujejo kokosov sladkor, ki ima nizek glikemični indeks in ki počasi vnaša sladkor v kri. Pomembne sestavine so tudi bio probiotočne kulture, ki krepijo naš imunski sistem. Vse sestavine so naravne. Ombar ploščice so popolnoma rastlinskega izvora in ne vsebujejo gensko spremenjenih vhodnih surovin.

  * Neto količina: 35 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Ombar - Ekološka presna 60% temna čokolada s kokosovo kremo

  Izredno okusna in zdrava čokoladica iz ekološkega presnega kakava (60% kakava) polnega z antioksidanti. Vsebuje tudi probiotične kulture za krepitev našega imunskega sistema. Sladkana je s kokosovim sladkorjem, ki vsebuje encime, ki spodbujajo počasnejše sprejemanje sladkorja v krvni obtok. Čokoladi je dodana tudi presna kokosova krema. Vse sestavine so rastlinskega izvora in ne vsebujejo gensko spremenjenih sestavin.

  Čokolada  je prejela certifikat SOIL Association in Vegan, ki zagotavlja, da je izdelek primeren tudi za vegane. Te simpatične presne čokolade so dobile ime po zvoku OM, ki ima močan pozitiven učinek na živčni sistem in prebudi spečo fizično in mentalno energijo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je prejel certifikata Vegan in SOIL
  • Čokoladi so dodane probiotične žive kulture, ki krepijo imunski sistem
  • Čokolada je izdelana iz ekološkega presnega kakava
  • Primerno za vegane
  • Brez glutena in jajc
  • Vsaj 60% kakava
  Ključne besede: kokos, ombar, presne čokolade, ekološke čokolade, ekološko presna čokolada, probiotične kulture, čokolada z živimi kulturami
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več