Leonidas - Bonboniera Maison

  Cena 16,90 € 16.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lična vintage kovinska bonboniera Maison je prava zakladnica božanskih okusov. V njej se namreč skrivajo okusne praline iz prave belgijske temne, mlečne in bele čokolade z različnimi okusnimi polnili in slastnimi kremami. Bonboniero odlikuje raznovrstnost pralin in ličnost bonboniere, ki je tako kot nalašč tudi za darilo.

  * Neto količina: 250 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 16 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 16 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,16 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Leonidas - Bonboniera Maison

  Belgijska čokoladnica Leonidas se ponaša s pestro ponudbo omamnih belgijskih pralin, izdelanih iz temne, bele in mlečne čokolade, ki je napolnjena s kremastimi in bogatimi polnili najrazličnejših okusov. Okusne praline so zavili v lične darilne škatlice, ki so kot nalašč za obdarovanje.

  Lična kovinska bonboniera Maison, navdihnjena z vintage stilom, v sebi skriva odlične praline iz okusne temne, mlečne in bele čokolade belgijskega porekla. Za dodatno uživanje v čokoladi pa poskrbijo sadna, nugat in kavna polnila ter razne kreme z oreščki, marcipanom in sezonskim sadjem. Bonboniera je lahko tudi lepo in praktično darilo, saj je škatlica uporabna za shranjevanje tudi ko pralin zmanjka.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Bonboniera vsebuje omamne belgijske čokoladne praline
  • Raznovrstnost okusov in polnil
  • Primerno za najrazličnejše priložnosti obdarovanj
  • Simpatična in priročna darilna kovinska škatlica, ki je primerna tudi za kasnejšo uporabo
  Ključne besede: moja čokolada, praline, bonboniera, čokoladne praline, leonidas, belgijska čokolada, belgijske praline, čokoalda, bonboniera maison, leonidas maison
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več