Da Ponte - Temna čokolada z jabolkom in cimetom

  Cena 3,00 € 3 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mamljiva tablica iz temne čokolade je ročno izdelana čokolada koprske čokoladnice Da Ponte. Prepričala vas bo s svojo drugačnostjo in pestrim okusom, saj so fini temni čokoladi dodana še suha jabolka in cimet, ki skupaj s temno čokolado v ustih ustvarita pravo praznično poezijo okusov.

  * Neto količina: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Da Ponte - Temna čokolada z jabolkom in cimetom

  Koprska čokoladnica Da Ponte je poznana po izdelavi prvovrstnih domačih pralin v več kot 30 okusih, po omamnih čokoladnih tablicah in drugih čokoladnih izdelkih navdihnjenih z lokalnimi okusi in strastjo do čokolade. V kolekciji mamljivih čokoladnih tablic se tako nahaja tudi čokolada z jabolki in cimetom.

  Temna čokolada z jabolki in cimetom (50 g) je ročno izdelana tablica čokolade, narejena iz vrhunske in fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 64 % kakavovih delov. Za njeno drugačnost poskrbi dodatek suhih jabolk in aromatičnega cimeta, ki ustvarita skupaj čudovit prazničen okus, ki vas bo navdušil.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokoladi dodana jabolko in cimet
  • Izvirno darilo za ljubitelje drznih okusov
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 64% kakavovih delov
  • Narejena iz vrhunske temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, tablica, temna, jabolko, cimet, jabolko in cimet, z jabolkom in cimetom, z jabolkom
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več