Da Ponte - Temna čokolada z oljčnim oljem

  Cena 3,00 € 3 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mamljiva tablica iz temne čokolade je ročno izdelana čokolada koprske čokoladnice Da Ponte. Prepričala vas bo s svojo drugačnostjo in svežim okusom, saj je fini temni čokoladi dodano še domače oljčno olje, ki v ustih skupaj s temno čokolado ustvari pravo poletno osvežilno poezijo okusov.

  * Neto količina: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Da Ponte - Temna čokolada z oljčnim oljem

  Koprska čokoladnica Da Ponte je poznana po izdelavi prvovrstnih domačih pralin v več kot 30 okusih, po omamnih čokoladnih tablicah in drugih čokoladnih izdelkih navdihnjenih z lokalnimi okusi in strastjo do čokolade. V kolekciji mamljivih čokoladnih tablic se tako nahaja tudi čokolada s oljko.

  Temna čokolada z oljčnim oljem (50 g) je ročno izdelana tablica čokolade, narejena iz vrhunske in fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 64 % kakavovih delov. Za njeno drugačnost poskrbi dodatek oljčnega olja, ki predvsem velja za najstarejše in najbolj zdravo olje. Poleg veliko pozitivnih učinkov na telo, ki jih ima oljčno olje, pa čokoladi podari čudovit osvežilen okus, ki vas bo navdušil.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokoladi dodano oljčno olje
  • Izvirno darilo za ljubitelje drznih okusov
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 64% kakavovih delov
  • Narejena iz vrhunske temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, tablica, da ponte, daponte, temna, oljčno olje, olje, oljčno, z oljem, z oljčnim oljem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več