Lucifer Chocolate - Čokoladne živalice

  Cena 6,40 € 6.4 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za naše najmlajše in tudi tiste mlade po duši smo pripravili ljubko bonboniero, ki vsebuje čokoladne praline v podobah različnih živalic. Vse čokoladice so izdelane ročno iz vrhunskih sestavin in vsebujejo le izbrane nežne, sladke kremice primerne za otroke. S svojo ljubko podobo, božanskim okusom in simpatično potiskano škatlico bo bonboniera osvojila vsako otroško srce.

  * Neto količina: 60 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - Čokoladne živalice

  Slovenska čokoladnica Lucifer Chocolate je za edinstvene trenutke v krogu družine pripravila tudi program za naše najmlajše. V tej kolekciji se tako nahaja tudi izjemno ljubka bonboniera s čokoladnimi pralinami v podobi živali.

  Bonboniera Čokoladne živalice (60 g) vsebuje tako 7 čokoladic v ljubkih živalskih podobah kot so opica, levček, žabica, sovica, opica in medvedek. Vse čokoladne praline so izdelane ročno iz vrhunske čokolade in napolnjene z nežnimi ter sladkimi kremami z različnimi oreščki in sadjem. Čokoladne živalice so pakirane v simpatično škatlico, ki bo navdušila najmlajše že s samim videzom. Privoščite svojim najmlajšim le najboljše!

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Bonboniera vsebuje 7 čokoladnih pralin v ljubkih podobah živalic
  • Raznovrstnost okusov in oblik čokoladic
  • Primerno za otroke
  • Simpatična otroška bonboniera
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, lucifer, otroška bonboniera, bonboniera za otroke, čokoladne živali, čokoladne živalice, živali iz čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več