Lucifer Chocolate - BIO čokoladni tris

  Cena 11,90 € 11.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za vse ljubitelje BIO hrane in biološke pridelave je BIO čokoladni tris kot nalašč za sladkanje in kakavove užitke. Čokolada je pridelana na ekološki način, uporabljene sestavine pa so prav tako ekološko pridelane. Fine in kremaste čokoladne tablice so pakirane v lično trio embalažo, ki tako vsebuje mlečno in 2 temni čokoladi.

  * Neto količina izdelka: 300 g (3 x 100 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 11 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 11 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,11 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - BIO čokoladni tris

  Slovenska čokoladnica Lucifer Chocolate je za edinstvene čokoladne užitke pripravila tudi posebno kolekcijo BIO čokoladnih tablic, namenjene ljubiteljem ekološke pridelave in pravega kakavovega okusa.

  BIO čokoladni tris (300 g) je sestavljen iz mlečne čokoladne tablice (z vsaj 35% kakavovih delov) in dveh temnih čokolad (z vsaj 56% in 74% kakavovih delov). Vse tablice so izdelane ročno iz le najboljših sestavin ekološke pridelave. Izdelek je prejel tudi certifikat evrolist, ki zagotavlja, da je vsaj 95% sestavin pridelanih ekološko. Bio čokolade čokoladnice Lucifer odlikuje pristen in omamen kakavov okus ter lična darilna ovojnina.

  Popolno čokoladno doživetje je sedaj na dosegu roke za vsakogar.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Tablica je ekološko pridelana
  • Primerno za ljubitelje BIO izdelkov
  • Darilni paket vsebuje 3 BIO čokolade - mlečno čokolado, 56% temno in 74% temno čokolado
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: moja čokolada, lucifer, bio čokolada, presna čokolada, eko čokolada, bio čokoladni darilni paket, bio čokoladni tris
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več