Set žlic za dekoriranje

  Cena 17,95 € 17.95 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za vse domače slaščičarske mojstre, ki obožujejo peko in dekoriranje slaščic, smo pripravili tudi posebne žlice za dekoriranje, ki so zelo priročen slaščičarski pripomoček, saj je z njimi moč okrasiti vse od sladkih do slanih jedi, pri čemer se lahko uporabijo čokolada, razne omake, karamela, pireji in kreme. Žlici sta zelo enostavni za uporabo.

  * Set vsebuje 2 žlici za dekoriranje.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 17 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 17 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,17 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Set žlic za dekoriranje

  V kolekciji izdelkov za peko slaščic in ustvarjanje iz čokolade se nahaja tudi prav poseben set za dekoriranje čisto vseh jedi, od sladkih do slanih. Za dekoriranje se lahko uporabi čokolada, karamela, razni pireji, kreme ali omake (iz sadja in zelenjave).

  Set tako vsebuje 2 žlici za dekoriranje, eno manjšo in eno večjo, za različne potrebe in natančnost pri dekoriranju. Žlici odlikuje tudi preprosto čiščenje in enostavna uporaba. Z žlico le zajamete čokolado in že lahko dekorirate svoje slaščice. Žlico postavite pravokotno na površino in narišite želeno dekoracijo. Z žlico se lahko pripravijo najrazličnejši vzorci, črtne in krivulje.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je zelo priročen in uporaben pri dekoraciji tako sladkih kot slanih jedi
  • Pakiranje vsebuje 2 žlici za dekoriranje
  • Za domače slaščičarske mojstre, ki želijo svoje slaščice pripraviti še lepše
  Ključne besede: silikomart, set za dekoriranje, set žlic za dekoriranje, žlice za dekoriranje, pripomoček za dekoriranje, dekoracija, za okraševanje slaščic
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več