Raw Chocolate - Čokoladica Pitch dark (44 g)

  Cena 2,95 € 2.95 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatična presna čokoladica je prava poslastica za ljubitelje in privržence zdrave prehrane. Čokolada je namreč ekološko pridelana (vsaj 72% kakava) in izdelana za bolj zahtevne čokoholike – čokolada vsebuje le 3 prvovrstne sestavine in je zato resnično nekaj posebnega.

  * Neto količina: 44 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Raw Chocolate - Čokoladica Pitch dark (44 g)

  Presna čokoladica Pitch dark (44 g) je prav posebna ekološko pridelana čokolada iz prvovrstnih sestavin. Njena posebnost je zagotovo ta, da je narejena iz le treh sestavin in lahko zato po njej posežete vsakodnevno brez slabe vesti.

  Vsebuje torej 3 bistvene sestavine – kakavovo maso, deviško kakavovo maslo in kokosov sladkor. Vse sestavine so obdelane pri nizkih temperaturah in se zato naravne hranilne snovi kakava ohranijo. Zato se lahko tej čokoladni pregrehi v obliki čokoladne tablice brezskrbno pustite zapeljati.

  * EKO izdelek ima certifikat evrolist, ki zagotavlja, da je vsaj 95% sestavin kmetijskega izvora pridelanih ekološko (izdelki morajo izpolnjevati stroge evropske predpise).

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je prejel Evrolist, SOIL in FairTrade certifikate
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za vegane
  • Brez glutena in laktoze
  • Ekološko pridelano
  Ključne besede: čokolada, presna čokolada, raw chocolate, eko čokolada, ekološka pridelava, ekološko pridelana čokolada, čokoladica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več